Спор за кражба на ток, бизнесмен вини кметството в Бараково

Собственик на шивашки цех твърди, че полицията го е констатирала
5
Спор за кражба на ток, бизнесмен вини кметството в Бараково
Снимка: Pixabay

Собственик на шивашки цех в село Бараково до Кочериново твърди, че кметството незаконно се е присъединило към неговия електромер. Това водело до огромни сметки за предприятието, а когато се усъмнил, че нещо не е наред, мъжът подал жалба в полицията, откъдето проверяват случая.

„Кражбата е констатирана. Кой е извършителят предстои да разберем”, заяви Стоимен Григоров пред Нова тв.
На 8 май той е сигнализирал органите на реда и в негово присъствие е отворено таблото, където е установено, че ток се краде.

„Последната сметка е с над 150 лева по-висока от миналата година”, заяви бизнесменът.

„Таблото е на стената на сградата. Отпред е пломбирано и заключено от ЧЕЗ. Отзад има друго табло, където също се вижда как са вързани трифазни кабели. Единственият собственик на законна партида за трифазен ток в сградата съм аз. Помещението зад таблото е собственост на кметството”, обясни Григоров.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
леле преди 1 година
Абе тия бизнесмени - свят да ти се завие. И защо кметът ще краде ток, като го плаща държавата, а не той - къде му е келепира. Освен това на кметството защо му е трифазен ток - той няма как да се ползва. Да не се окаже обратното.
2
0
 
1
 
! Отговори
Батман преди 1 година
Едно време се крадеше ток и сега пак. Става много лесно със заключеното табло. Ваш познат от енергото плащаш му една сума и веднага те връзва към друг електромер. В случая е кмета на който няма как да му откажат...
1
1
 
12
 
! Отговори
селтак преди 1 година
Така се става кмет за следващ мандат !!