Търсят шофьор, блъснал и убил човек в плевенско село

Жертвата е намерена на улицата, водачът е избягал
9
Търсят шофьор, блъснал и убил човек в плевенско село
Снимка: БГНЕС

Полицията издирва шофьор, блъснал жител на село Сухаче. 77-годишният мъж е намерен починал на улицата, а шофьорът е избягал от местопроизшествието.

Тежкият инцидент е станал в селото на 18 юни на улица "Вешка Данова“. Сигналът е подаден в 07:13 часа в полицията в Червен бряг чрез телефон 112.

На място полицейски екип установява множество травматични увреждания по тялото на загиналия. Водачът на автомобила е напуснал произшествието.

Разследването продължава. Призовават се свидетели на инцидента да се обадят в сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Плевен или в най-близкото РУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Плевенкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като знам какви милиционери са, няма да го намерят! Жалко са дядото, сигурно е можел да се радва още няколко години на внучета! Ако хванат беглеца директно на съд без обвинение и стандартна процедура 30г. Ако иска по-малко да докаже защо! Преди да давате оценка помислете, вместо дядото може да е вашето дете!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е една от причините да има пълен контрол с технически средства на цялата пътна мрежа. Само така няма да сме първи по смъртност на пътя, за поредна година.
5
1
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Дали е само безмозъчен, или е още нещо? По данни от 2020 г. в селото живеят 663 души. Едва ли всички те са на пенсионна възраст. В България вече няма село, в което да живеят толкова много възрастни хора. Има и много млади по селата, но не пенсионери по възраст, а по ТЕЛК. Можете сами да си направите извод за профила на извършителя.
4
1
 
6
 
! Отговори
Съгласен с 2 преди 2 години
Най-дивите и умствено ограничени седесари, десебари, гейбераси, евроатлантици, наркомани, ***, триполови, осемръки и всякаква прозападна гмеж са способни на такъв садизьм.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз мисля, че е Цветан Цветанов. Ако беше в Учиндол, друга работа...
2
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търсете най-върлият евроатлантик и антикомунист.Нали за това скачахте по площадите - за да сте "свободни" и ненаказуеми и за дивия капитализъм.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да удари човек и да избяга това е някой безмозъчен.. Можел е да го спаси ако веднага го е закарл в болница. Кой знае колко се е мъчил без помощ човечеца. В тези селца освен възрастни други няма. По улиците е пустош няма камери няма хора. Не е като едно време когато селата гъмжеха от народ. Така е при демоНикрацията и сЛободията.