?200 млн. струват "Жълтите жилетки" на застрахователи

Става дума и за погромите на Шан-з-Елизе в Париж
12
?200 млн. струват "Жълтите жилетки" на застрахователи
Снимка: Reuters

Застрахователните суми, които трябва да получат собствениците на коли, ресторанти и магазини, пострадали при протестите на "жълтите жилетки" във Франция, достигат според оценки 150-200 милиона евро, съобщава в. "Журнал дю диманш", цитиран от ТАСС.

Става дума и за погромите на Шан-з-Елизе в Париж, и за събитията в ред други големи френски градове, уточнява изданието. "Към днешна дата щетите достигат според оценки 150 до 200 милиона евро и не може да се каже, че движението ще спре", добавя вестникът.

Още по темата

Но според Франсоа Неде от ръководството на застрахователната компания "Алианц" "оценката на експлоатационните загуби, претърпени от собствениците на магазини и ресторанти, ще се обсъжда тепърва".

Представители на застрахователни фирми са заявили, че на срещи при закрити врати със служители от френското икономическо министерство им е било предложено да предприемат "извънредни мерки" за обезщетяване на пострадалите. Дискутира се например евентуален отказ от т. нар. франшизи (суми, неподлежащи на изплащане, бел. ТАСС) в договорите за автомобилно застраховане.

По-рано този месец френското национално сдружение на търговските центрове изчисли, че загубите на големите молове от демонстрациите достигат 2 милиарда евро, а Банката на Франция намали прогнозата за растеж на БВП през четвъртото тримесечие от 0,4 на 0,2 процента.


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
4esno da si kaza skapi mi se vizdat zaltite ziletki - no pak na nas f16 mai zlatni shte izlazat ; 2 milarda -i posle triabvat ni oshte 8 broia novi 2 milarda - a pak nie shte 4akame balgaria da se poypravi finasovo ta da se varnem otnovo ...............
7
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 2 години
БРАВО на жълтите жилетки !
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Източник : ТАСС ????
Телеграфна анегция на Съретския Съюз ????

ТЕЛЕГРАФНА ! Телеграф няма от поне 30 години.....
НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ ?????? няма от 30 години


И продължавате да им вярвате ? Журналятя-малята от Днес ?
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са изчислени преки плащания. Загубите за бизнеса са много повече. Експлоотацията се премества на собствена територия. И Англия е заприличала на колониите си. Дано да има граждански войни, за да се срине статуквото на ояли се псевдобуржоа.
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"€200 млн. струват "Жълтите жилетки" на застрахователи"

Ами това им е работата на застрахователите- да плащат. Тези пари не са техни. Всяка година клиентите им наливат пари срещу нищо в замяна, така че като стане погрома застрахователите ще плащат без да реват.
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВСЕ ПАК 200 МИЛИОНА СА НИШТО, ЗА ХОРАТА ЗА ДА ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ,УСТОЯВАТ СИ ПРЕДОБИВКИТЕ НЕ СА КАТО НАС ДА СЕ РАДВАМЕ НА 600-1000 ЛЕВА ЗАПЛАТКИ,И ВСЕКИ МЕСЕЦ ВСЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАВА ПО НЕШТО
2
1
 
18
 
! Отговори
Ало, келнер ! преди 2 години
не бързай със сметката, купонът сега започва !
1
5
 
7
 
! Отговори
Адам Смит преди 2 години
За 10 милиона момчетата от крайните квартали в Париж ще поставя подивелите *** на мястото им.