Бежанци групово изнасилиха туристка на Канарските острови

Жената им предложила помощ преди да я нападнат
4 мар 2021 13:23, Ния Христова
118
Бежанци групово изнасилиха туристка на Канарските острови
Снимка: Pixabay
За пореден брутален случай за изнасилване на жена от страна на бежанци, съобщиха испанските медии.
 
На Канарските острови четирима мигранти от Северна Африка са изнасилили 36-годишна туристка от Ирландия. Инцидентът е станал на 26 февруари.
 
Жената се разхождала в общинския парк, когато завързала разговор с групата младежи. Тя ги попитала как живеят в чуждата страна и им предложила помощ, съобщава El Periodico.
 
Мигрантите са проявили агресивност, нападнали са жената и групово са я изнасилили.
 
Всички престъпници са били задържани само два дни по-късно. Те са на възраст между 18 и 35 години. Станало ясно, че са достигнали до Испания с лодка и пребивавали нелегално в страната.
 
По-рано служителите на реда в Испания откриха над 40 нелегални мигранти в пристанището Мелила на границата с Мароко. Някои от тях се криели в контейнери, които били пълни със стъкло и токсични отпадъци.

118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и всички тия спицилисти идва от държави дето в петък и режат главите зада има ред и дисциплина,и чакате от тия хора да станат
100
1
 
3
 
! Отговори
!!! преди 1 месец
До Анонимен #99
"Много са им измити мозъците..."
===Ами как да не са измити, като се образоват от холивудски филми и мобилни телепфони. Аз съм в тази страна след обстойни проучвания от авторизираните власти и въпреки това много пъти ме засягат на националност поради нормалния за един източно европеец акцент. Преди два-три дни ми кипна и дадох достоен отговор на един с IQ по долу от 60.
99
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нема да се свъешат наивните балъци еййй,питала ги как се чувстват в чуждата страна,на кой му пука бе,ако не им харесва обратно.Много са им измити мозъците на запад а с тоя джендъризъм още по-улави ще стават.Преди няколко дни един >избегал>нашенец в САЩ сподели че искал да >бега >от САЩ и къде къде,Коста Рика,Белиз ама май Родопите засега надвивали.Иначе много мрази ГЕРБ неизвестно защо шебека с шебек но кокала опрял до гзовете им особено сега с бахПън.
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
97 - като разгласи по неин адрес клюки. Щял да каже, че тя го е търсила и намерила, за да го изнудва да й плати дарената кръв. На други места щял да каже, че го изнудва да й стане любовник и т.н. Бил научил от самата нея доста неща за работата й, за близките, за това от какво се интересува и на какво държи. Заплахите му били на четири очи, принудила се да се съветва с адвокат, но не може да докаже нищо.
Права си, че на непознат не бива да се доверяваш.
97
0
 
3
 
! Отговори
До !!! преди 1 месец
Твоят коментар ми напомни една отдавнашна история, която преди години прочетох в някакъв вестник.
Доброволна кръводарителка се беше видяла в чудо. Чула по телевизията, че спешно търсят кръв от нейната група и се отзовала. След време я потърсил млад мъж, дошъл с букет и бонбони, за да й благодари, че го е спасила. Започнал от време навреме да й се обажда, постепенно разбрал доста неща за нея, включително и че живее сама. После започнал да я изнудва за пари, заплашвайки я, че ще я злепостави като
96
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кастрация и после обратно там, откъдето са дошли без властите да се ангажират да им осигуряват транспорт.
Ако щат, да плуват до държавата си на автомобилна гума.
95
0
 
8
 
! Отговори
!!! преди 1 месец
До аз-ът #10
Абсолютно умозаключение: никога не проявявай благородство към хора, които не познаваш. Почти винаги съм била разочарована най-малкото от мои добри намерения.
94
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде пак викайте "рефюджита уелком".
93
4
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До Анонимен/86

"Още се радвайте на тия дето правят золуми в Африка и на Арабския полуостров и заради тяхната политика ни заливат бежанци!" - прав си. Като се радват на ес и нато европейците - това и заслужават. Дан'би преди намесата в Сирия, Либия или Мали да имаше тълпи от бежанци по границите?!
92
3
 
27
 
! Отговори
Ми то преди 1 месец
Ми то ако реши Европа за една седмица ще ги направи на пастет. Много ви взеха страха някакви скитници от пясъците. Полицаите и военните стискат зъби ама ако ги развържем от бежанците нищо няма да остане.
91
0
 
10
 
! Отговори
Dam преди 1 месец
Еми.... помогнала им е.......
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И ся ко, дело, затвор, зимата на топличко, търбусите пълни, данъкоплатеца ще ги рани две години и после на свобода.... По добре да им обърнат хастара навън с по едно бухалка до дъно и обратно в Африка. Като акат да им се изсипва червото и да си спомнят...
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За добре дошли!
88
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Остана ли някой,
знаем - затова такива у наше село ловджиите ги чакаме с двуцевки - Welcome to Bulgaria
87
0
 
41
 
! Отговори
Остана ли някой, преди 1 месец
който да не е разбрал, че според така наречените бежанци ние и нашата собственост представляваме плячка, която те имат законно право да присвоят, защото така ги напътства Коранът.
Като казвам плячка, имам предвид не само частната собственост, но и всички блага, натрупани в Европа под формата на държавна, общинска, кооперативна и т.н. собственост.
Убедени са, че тяхна най-главна мисия е да наложат тук религията и нравите си. Затова не приемат сериозно нито нас, нито законите и порядките ни.
86
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още се радвайте на тия дето правят золуми в Африка и на Арабския полуостров и заради тяхната политика ни заливат бежанци!
Ей това получава Европа за сътрудничеството си! А ако ги бяха вписани като официални бежанци може и по 1300 € да им е давано месечно, за онуй в гащите им!
85
4
 
17
 
! Отговори
Saki преди 1 месец
В техния свят и култура, всяка жена ,която не е с мъж,брат или баща на улицата,се възприема ,като обща за всички и всеки може да я изнасили. Те в такъв свят са израстнали и не разбират ,защо ги съдим.
84
0
 
20
 
! Отговори
Не знам какво още преди 1 месец
трябва да се случи, за да се заговори най-после открито за нещо толкова очевидно - всички тези пришълци имат определена нагласа на мислене:
1/ Считат ни за будали заради това, че ще ги храним даром в продължение на 4 год., докато се адаптират.
2/ Идват с нагласата, че ще живеят на соц. помощи дори и след като отмине този 4-годишен адаптационен период или в краен случай само 1 от семейството ще работи, а останалите 20 ще са на помощи.
3/ Онези, които са мюсюлмани, идват наточени да налагат ислям.
83
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега е момента тихом мълком докато всички медии са заети с локдаун и вируси да изселят всички пришълци откъдето са дошли.
82
4
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
предполага се, че не е била туристка, а експат.