Слабаков: Филмът "Европейски съюз" ще стане готин, ще оправя нещата

Новият евродепутат иска да създаде българско лоби в ЕП
Обновена: 30 май 2019 09:21 | 30 май 2019 09:21, Елка Василева
258
Слабаков: Филмът "Европейски съюз" ще стане готин, ще оправя нещата
Кадър: Bulgaria ON AIR

Още по темата

По волята на избирателите на ВМРО режисьорът и актьор Андрей Слабаков ще смени ролята и става евродепутат.

"Омръзна ми да бъда зрител в този не особено сполучлив филм "Европейски съюз". Аз съм режисьор, смятам да оправя нещата и филмът да стане готин", заяви Андрей Слабаков в "България сутрин".

Бъдещият евродепутат сподели още, че се надява да изгради българско лоби в европарламента.

Каракачанов: Имаме двама депутати, пръв ме поздрави Борисов

"Въпросът е да формираме лоби от други държави, не само от българските депутати. Те би трябвало да работят за родината. Мисля, че няма да си разрешат да работят против България", коментира режисьорът.

Още по темата

По думите му няма разлика между българския и европейския парламент, само дето в Брюксел било по-бюрократично.

"Смятам да говоря това, което мисля и да говоря истината. Може би ще съм един от малкото", заяви Слабаков пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни, че не се притеснява от критиките за това как ще представи България в Европа. И подчерта, че евродепутатите, както всеки обикновен човек, ходят на работа и това дали са облечени с костюм или дънки е въпрос на личен стил.

"Вълнувам се, защото се оказа, че много хора ми имат доверие. Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Ще бъда претоварен с отговорности и ще направя всичко възможно да не излъжа тези хора. Аз имам какво да губя, за разлика от други евродепутати", каза още Слабаков.

Вижте видеото на Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още по темата: Андрей Слабаков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
0
 
3
 
! Отговори
ббб преди 4 години
дано го вкарат в правя път този пушач, това пушачите са супер нагли същества които замърсяват въздуха на всички с отрови причиняващи рак, дори в блока трябва да се забрани пушенето както са го забранили американците
208
0
 
8
 
! Отговори
сара преди 4 години
Не знам защо много хора / в това число и Слабаков / смятат, че като следват правилото "Каквото ми на душата това ми и в устата " това ги прави много готини и правдиви, по-просто казано п...ичове. Често обаче са обикновени пр...ост...аци. Дано не съм права в "очакванията" си за него и му желая успех.
207
1
 
13
 
! Отговори
извод преди 4 години
Най хубавото от цялата история е че ще започне да консумира много по-качествени напитки и цигари, както и почивки на луксозни курорти. Честито !
206
0
 
14
 
! Отговори
коко преди 4 години
Пази, Боже, сляпо да прогледне! С какви таланти се прочу този юнак? С ходене по риалити, с дрънкане на глупости по ТВ, с "мъжкарския" си речник (имитира баща си, но не му се получава). Големият режисьор??Мале, мале...Голям артист? Къде? В Биг Брадър? Че и с преференции влязъл? Кои са тези, които са гласували за него? Че един Сл.Атанасов е къде, къде над него- има визия за България. Този освен дето въставаше ЗА тютюнопушенето, но за нищо съществено и полезно за хората не надигна глас
205
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано успее да въведе пушенето в детските градини ...
204
0
 
14
 
! Отговори
Запозната преди 4 години
До АнонименСмърди не само на фасове, но и на клошар. Може би просто избягва да се къпе
203
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За фейк нюз,каквито ще произвежда Йончева,в клеветите си срещу България,както и за гафове,които ще произвежда Слабаков,предлагам,да бъдат отзовани незабавно обратно.
202
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не му навериха работа на тоз в БГ,вместо да ни срами и да не работи нищо,пред европейците в ЕП?
201
0
 
21
 
! Отговори
дедо ви преди 4 години
Човека ще го удря по челото всеки месец по една пачка 100 еврови банкноти,пък ще оправи Европата,няма страшно!
200
0
 
19
 
! Отговори
нн преди 4 години
Късмет. Просто му се отвори парашута. Колкото до изказването, че ще оправи ЕС, просто едно непремерено изказване и голямо и нетактично изхвърляне, без покритие. Слабаков удари джак пода.
199
1
 
17
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Господи,господи,защо сами в нашата България нищо не се променя?Един ни оправи тотално за 800 дни,а Слабаков оправя нещата докрай!Мъка,мъка.
198
2
 
12
 
! Отговори
Гола вода преди 4 години
Слабаков е слабак!
197
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Филмът "Евросъюз" е конедия с елементи на трагедия, драги ми Слабаков. Там режисьорите са отвъд океана. Много си малък да се мериш с тях. Току виж те "демократизирали" като Асанж.По-добре си пуфкай цигарите и да не ти пука. НА кой му пука за потънал кораб, населен с арабски плъхове?
196
3
 
6
 
! Отговори
Курнишон преди 4 години
Ха така Андрее, покажи им на тия, дето сме им дали културата и цивилизацията, да гледат с отворена уста и изцъклен поглед.
195
2
 
27
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Ама тоя 60 годишен старец наистина ли е режисъор-Че кога е работил, освен да рекламира кревати,дюшеци,възглавници,чаршафи да изкара НЯКОЙ ДРУГ ЛВ-Циркаджия отвсякъде-но 60 години ще почне трудовият му стаж и след 5 години-1500 евро пенсия-АШКОЛСУН българи-поне сега да се приведе в приветлив вид и да замирише на европеец
194
4
 
8
 
! Отговори
naj naj преди 4 години
До 65Да беше поне като Бареков...Този е пълна скръб от всякъде / и на кого се хвали, още не е отишъла се прави на велик.
193
0
 
15
 
! Отговори
простащината преди 4 години
у Б-я е хронична, имаме и за износ един барек варнахме изпращаме нов. Оставаше и шиши да отиде, ама той знае, къде му е келепира. Не е, кат тоз гладен, та Брюксел сбудната мечта му се вижда. Да му е здрав черния дроб само, ама аман от посредственни келепирджии в политиката на Б-я
192
0
 
15
 
! Отговори
песимиз преди 4 години
Така де, но тоя *** от снимката винаги е бил бунтар, а сега да го видим в стола на тия срещу които винаги се е бунтувал.
191
2
 
20
 
! Отговори
65 преди 4 години
Щом и Слабака се намърда там ,или сме ударили ***,или БСП наистина са пред изчезване.Дано дойде накой като Нинова за да стане по-бързо.
190
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ще сложиш костюм с вратовръзка ще ходиш всяка вечер на коктейлилобисти ще ти дават пари в куфарчета ще се нагушиши ще забравиш кой си и ще държиш никой да не ти напомня кой си е те тва е евросъюза в чист вид