Роналдиньо кани Балак в Барса

Истерията около Балак придобива внушителни размери. В нея се включиха и най-големите звезди на европейския футбол. След Роналдо и Зидан, и носителят на "Златната топка" Роналдиньо покани Балак
29 ное 2005 17:51,
Роналдиньо кани Балак в Барса
Роналдиньо ще се радва Балак да дойде в Барса
Истерията около Балак придобива внушителни размери. В нея се включиха и най-големите звезди на европейския футбол. След Роналдо и Зидан, и носителят на "Златната топка" Роналдиньо покани Балак в своя отбор.

"Ако Михаел дойде в Барса, аз ще го посрещна с  разтворени обятия", подчерта бразилският магьосник, получил вчера престижната награда на "Франс футбол" за най-добър футболист, играещ в Европа.Самият Балак бе на 14 място в тазгодишната класация.

Попитан какво смята за качествата на Балак, бразилецът с вечната усмивка отговори просто:"Той е един класен играч."
Засега самият капитан на Бундестима запазва мълчание, къде смята да играе от следващия сезон. Мнозина смятат, че той е сигурен за Реал или Челси, но в Байерн не изключват той да продължи договора си с тях.

По време на церемонията Роналдньо не изневери на себе си и запази присъщата си скромност:"След като получих "Златната топка" съм задължен да благодаря на всички мои съотборници и треньори. Без тях не бих стигнал дотук."
 

Спонсорирано съдържание