Юношите на Франция на европейския връх

"Петлите" сразиха Германия с 4:1 на финала в Бургас
Обновена: 22 май 2015 22:14 | 22 май 2015 22:12, Александър Попов
10
Юношите на Франция на европейския връх
Снимка: Булфото

Пред погледите на легендите Зинедин Зидан и Мишел Платини националният отбор на Франция до 17 години покори европейския връх, след като надви връстниците си от Германия с 4:1 във финала на европейското първенство, който се игра на стадион "Лазур" в Бургас.

С хеттрик за "Петлите" блесна Едуард. Той се разписа в в 40-ата, 47-ата и 70-ата минути, а голът за германците бе дело на Каракаш в 51-ата минута.

Немците си вкараха автогол в 82-ата минута чрез Гюл и така резултатът бе оформен.

Мачът се игра пред 15 хиляди души, които гледаха футбол от високо качество, а французите тотално надиграха противника си и заслужено стигнаха до крайния успех.

Резултатът бе открит в последната минута на първото полувреме, след като голмайсторът на турнира Едуард засече прекрасно центриране, а седем минути след подновяването на играта отново той се разписа след силен удар от 15-16 метра.

Каракаш вкара обаче почетен гол за немците, но Едуард оформи хеттрика си 10 минути преди края. В самия край на мача Гюл си отбеляза автогол и така успехът на Франция стана още по-убедителен.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
до самолета преди 8 години
с такъв състав Франция стана евро и световен шампионпо- добре се загледай по нашите терени кои играят вкл и шампионите ни, расизма е отживелица
7
0
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Честита титла на братска Франция!Нали сме франкофони все пак,каквото и да значи това
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Африка победи Азия на първенството на Европа
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В отбора на Германия играха 4-*** турци.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В отбора на Германия играха 4-*** турци.
3
7
 
8
 
! Отговори
Бургазлия преди 8 години
Бургас се представи перфектно със стадиона.Но мача беше нагласен за франция,защото другаря чичко Мишел Платини беше там.
2
3
 
23
 
! Отговори
Stealth преди 8 години
Допреди малко гледах мача - между другото организацията в Бургас беше доста добра, за което само адмирации, в крайна сметка това прави и добро впечатление не само у нас. Франция тотално надиграха Германия, макар че все пак става дума за некви *** на по 15-16 години, но все пак. Това което ми направи силно впечатление - в титулярния отбор на Франция имаше 1 бял, и приличаше на сборен отбор от цяла Африка. Бъдещето на тази държава е халифат, те просто потъват и според мен е необратимо.
1
4
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
е не виждаш ли и на снимката 2 патладжана в трикото на франция