Реал уредил Мбапе с редица тайни срещи

Перес лично се е заел да докара нападателя на "Бернабеу"
26 юни 2017 11:48, Веселин Коларов
0
Реал уредил Мбапе с редица тайни срещи
Снимка: Reuters

Сензацията на Монако – Килиан Мбапе, може да се счита за сигурен нов футболист на европейския клубен шампион Реал Мадрид. 

Според приближения до "кралския клуб" вестник AS, редица тайни срещи са предопределили бъдещето на 18-годишния стрелец и единственият въпрос е кога той ще премине на "Сантяго Бернабеу" – това лято или следващото.
 
С тежката задача да докара Мбапе в Реал се е заел лично Флорентино Перес. Той се е видял на четири очи с нападателя след контролата Франция – Англия (3:2) и го е убедил, че ще получи титулярно място в отбора. Същото е сторил и треньорът Зинедин Зидан и се очаква сделката за Мбапе да бъде рекордна в историята на футбола.
 
Младокът предпочита да остане още един сезон в Монако, за да натрупа опит и да е твърд титуляр преди световното първенство в Русия. Задаващите се продажби на Бенждамин Менди, Тома Лемар Тиемуе Бакайоко и Фабиньо, както и преминаването на Бернардо Силва в Манчестър Сити, могат да накарат Мбапе да преосмисли решението си и да заиграе в Реал още в предстоящата кампания.
 
В Испания не спират да тръбят, че евентуалното привличане на Мбапе ще означава продажба на Гарет Бейл, който все по-често е извън строя заради контузии. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Реал Мадрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари