Тайните на дълголетието

Пийте вино, гледайте сериали и сключете брак
25 сеп 2008 16:16,
10
Тайните на дълголетието
Снимка: БГНЕС

Чаша вино или бира на ден подобряват паметта при хората над 70 г. с цели 20%.

Два пъти повече е шансът да доживеят до 100 г. деца, които имат млади майки. Ако в момента на раждане майката е била на възраст до 25 години, детето й може да се надява на по-дълъг живот в сравнение с отрочетата на по-възрастни майки.

Ако целувате половинката си сутрин, ще бъдете възнаградени с още 5 години. В това ни убеждават английски и немски психолози.

Женените живеят повече от ергените. Този факт се обяснява с това, че семейните хора се хранят по-здравословно, следят за здравето си и имат по-голяма подкрепа от близките си.

Най-много столетници има в Япония. Това го знаем. Само да опресним информацията, че към 2050 г. се очаква техният брой да достигне 1 млн.

Дългокраките жени живеят по-дълго от тези с по-къси крака. Всеки 4 см повече намаляват с 16% риска от инфаркт.

10 години повече обещава редовното гледане на сериали. Но условието е те да бъдат мексикански или бразилски и задължително доброто да победи над злото.

1 час физически упражнения пък удължава живота ви с цели две години!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Дъртак преди 15 години
да живея поне 235 години, според ''Ако целувате половинката си сутрин, ще бъдете възнаградени с още 5 години.''аз съм имал много половинки... само се чудя за самотниците хахахха :)))
8
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
за чаша , ползвам една три литрова вазичка и всеки ден си удрям по няколко такива докато целувам гаджето си между дългите крака и тя ми свири на саксофона да заглуши музиката от латино американските филми дето гледаме по цял ден преди да почнем сериозно да се е.бе.м.....
7
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
"10 години повече обещава редовното гледане на сериали"... - ми аз тогава знам от какво ще умра - от тъпотия.
6
0
 
0
 
! Отговори
urrraaa преди 15 години
N 2 go kaza dobre, no si ima i znachenie zdravoslovnia nachn na jivot. Sega za polovinkata i krakata ne znam, ama ako ne se qde zdravoslovno ili se jivee pod stres kraqt shte ni nameri po-rano, chisto statisticheski razbira se.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
#2, ко са занима'аш да на образо'аш. Запали ощи ина цигара и са окисли кат' гранясала сланина.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво 2! Точно така.Ама нека все пак си пишат глупости, иначе как ще има коментари.
3
0
 
0
 
! Отговори
Боза преди 15 години
10 години повече обещава редовното гледане на сериали. Но условието е те да бъдат мексикански или бразилски и задължително доброто да победи над злото.Хахаха, това беше най-същественото от горното изследване :d
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тя се крие в гените, основният фактор за дълголетието е генетичният материал на отделния човек, а не това колко са МУ ДЪЛГИ КРАКАТА ИЛИ КОЛКО БИРА ПИЕ. В момента съществуват тестове на човешкият геном, които имат до 65% точност, те показват на колко години ще умреш и от какво, отклонението е много малко, така че не ми пишете глупости, има хора, които пушат по 60 години и не умират от рак на дроба или от сърце, а от съвсем друга болест, 80% са гени и 20% са начин на живот.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Na 30g. sym, izli6no e da zapo4na da gledam nqkoi serial za6toto moje da ne mu dojiveq kraq s tehnite milioni epizodi:)