5 начина да се отървете от паласките

Правете йога или пилатес
20
5 начина да се отървете от паласките
Снимка: Istock

Паласките около кръста и талията са нещо, което никоя жена не иска да вижда във фигурата си. За да се справите с тях се искат сериозни усилия и постоянство. Промяната в начина на живот и храненето е от първостепенно значение, за да успеете да направите талията и кръста си изваяни, стройни и красиви, така че да носите прилепнали дрехи със самочувствие.

Как да се отървете от паласките?

Променете храненето

Храненето е фактор номер едно при контрола на теглото и фигурата. По-редки са късметлиите, които единствено с повече движение и тренировки успяват да не допуснат да качат килограми и мазнини. В повечето случаи ако се храните с излишни калории и небалансирано, вероятността да напълнеете е голяма.

А за да намалите паласките е нужно цялостно да стопите килограмите. За целта си структурирайте меню, което да пасва на нуждите и особеностите ви. Не изпадайте в крайности, следете приема на калории и вида на хранителните вещества.

Тренирайте мускулите на корема и гърба

Съсредоточете се върху тонизирането на мускулите на гърба, талията, страничните коремни мускули и коремната стена. Всички тези групи мускули участват в топенето на мазнините не само на корема, но и на паласките. Важно е не само да намалите общото тегло, но и да тренирате редовно тези мускули, за да имате тънка и стройна талия.

Правете повече кардио

Кардиотренировките са много важни за топенето на мазнините не само по талията, корема и кръста, в цялото тяло. Ако искате да се отървете от паласките и да отслабнете, наблегнете на кардиото.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Коги не се запинеш у паласките, що ти е!
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Харесвана е каквато си е!
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дедо ми казваше: "По-добре да те люшкат вълните, отколкото да се блъскаш у скалите"! А бе умен човек беше дедо.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нямам работа по лозето зимата. От друга страна робътата по лозята не помага сама ро себеси за външния вид. Съседите масово са 120-150кг, шкембе, тесни рамене и плешиви, доста са ергени. Аз май не се вписвам в шаблона.
9
4
 
14
 
! Отговори
Този Който преди 4 месеца
До Ваня: Като се запознахме бяхме н по 23 години, тя беше 50, а аз 60кг. Сега, 17 години по-късно разликата е +40кг и за двамата, две здрави деца, собствен дом стабилни доходи и огромна нестихваща любов. Последното нещо, което ми идва наум е до търся кусури на паласките и каквото и да е друго след като ми родила 2 здрави деца. И ако според теб мъж без паласки и с гъста коса е рецептата да си щастлива, то ти пожелавам да намериш най-атлетичния красив Аполон на земята.
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
5 начина, но само 1 е ефективен! Без захар, без скадкиши и хляб. Всичко останало яжте колкото си искате и когато си искате, и след 3 месеца няма да можете да се познаете. И най- важното - Не вярвайте на етикетите, на които пише "без захар". Захарта, която влагат в продуктите има около 120 имена, така че нямате шанс да победите в тази битка ако им вярвате.
7
0
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 месеца
До 7...Ти си големо гoвньo бе, аэ имам едно кoпилeнцe дом, и днес дадох 7.50 у кауфланда да му прая кeнeфф на гoвньoтo
6
2
 
3
 
! Отговори
до Ваня преди 4 месеца
Чели ли сте "Елементарните частици" на Уелбек? Искам да кажа, ако мъжът изглежда така, както го описвате, той пак няма да се възбужда от жена като от статията. Не става насила, дори да си такъв. Разбира се, и обратното е вярно. Просто няма да се харесваме, и това е. :)) Ще си стоим сами с коремите си.
5
2
 
4
 
! Отговори
-4° преди 4 месеца
Аз акам
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз бих ;)
3
11
 
8
 
! Отговори
Ваня преди 4 месеца
Няма нищо по-красиво от мъж с паласки, голям корем, тесни рамена, широк ханш и тънки пищялки. Отгоре и на всичко ако е плешо, ехааа. 99% от българските мъже над 35 годишна възраст са така.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако не напълнявата ще спестите много пари от дрехи които ще носите години наред до скъсване. За жената купувам дрехи по манекена :)
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аз се тренирам като ходя няколко километра с пръскачка на гърба за да пръскам лозето. Пълна е 32 или 18кг празна е с 15 кг по малко. Още се събирам в костюма от бала.