На Марс има вода!

Като израз на добри чувства, обитателите на червената планета посрещат гости с марс-иански шоколад
Обновена: 19 май 2023 16:45 | 5 апр 2005 10:13, Екип на Dnes.bg
На Марс има вода!

Всички научни теории, че на Марс няма вода, бяха напълно опровергани след дълги и внимателни проучвания от екипа на Dnes.bg.

Оказа се, че жизнено важната съставка се среща в огромно изобилие върху повърхността на Марс. Тук изобщо не става въпрос за лед, каквито бяха предположенията на учените, а за вода в удобни за ползване съдове, като чаши, легени и бидони

Това сензационно откритие ще позволи бързата колонизация на планетата и установяване на контакт с коренното население. Според предварителните ни данни, като израз на добри чувства, обитателите на червената планета посрещат гости с марс-иански шоколад.

Dnes.bg поема инициатива да занесем на Марс най-фин млечен шоколад, а Министерски съвет да започне конкурс за обществена поръчка за шоколадени доставки за планетата, тип Карамел Му.

За да се избегнат конфликти с местното население, ако шоколадът ни не бъде одобрен, може да пречупим враждебното отношение с бидони кисело зеле и кисело мляко. Така бидоните и кофичките ще могат да бъдат използвани като водохранилища на планетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации