Откриха труп на момче в Боянска река

Майка му подала сигнал, че е изчезнал тази сутрин
Обновена: 18 яну 2012 15:09 | 18 яну 2012 11:37,
99
Откриха труп на момче в Боянска река
Снимка: архив Булфото

Труп на 16-годишното момче е открит тази сутрин в Боянска река, съобщиха от МВР.

Тялото на непълнолетното момче е намерено около блок 145 в столичния квартал Хиподрума.

Самоличността на жертвата все още не изяснена, най-вероятно става въпрос за ученик.

По данни на БНР полицията е открила детето, след като майка му подала сигнал около 07:00 тази сутрин, че сина й е изчезнал.

Трупът е откаран в Съдебна медицина. Полицията е започнала разследване по случая.

Районът е отцепен. Екипи на СДВР са на мястото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора стига сте политизирали всяко нещастие! Не може за всичко да ни е виновно правителството!!!!!
35
1
 
5
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
САМОУБИЛ Е ЕДНА ДУМА.
34
6
 
18
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Не знам защо си мислите ,че "НА ЗАПАД" е по-добре.Там убийствата са много по-брутални а и проблемите с наркоманите са още повече.Още нищо не сте видяли.Не живейте като коне с капаци...в това отношение България все още е добре...
33
3
 
2
 
! Отговори
severozapad преди 12 години
I eto nie znaem koi e Breivik,no neznaem koi e ubil Mirosvala!4o4o se samoubil,Mo4o 6izofrenik haha!Q da go vkarat v pandiza do jivot da vidim kak burzo 6te mu mine 6izofreniqta!I nakraq pak nqma da stane qsno na naroda koi q e ubil!Da ne govorim,4e policiqta mn dobre znae koi e ubieca na Miroslava,kakto i za mnogo drugi takiva slu4ai!
32
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както казах при ГЕРБ има само престъпност, насилие, болести, смърт! Трупове плуват отвсякъде! Сведители се "самоубиват"! Абе мамата си трака!
31
1
 
2
 
! Отговори
severozapad преди 12 години
Suglasen sum s 41,no lo6oto,e 4e v Bulgariq ubiistvata ne se razkrivat ili prosto vkarvat nqkoi v zatvora ili prosto taka ni kazvat mediite!A tozi nqkoi dali naistina e vinoven,ako puk naistina toi e ubieca tihomulkom si izliza na svoboda sled nqkolko meseca!Tova e lo6oto v BG!Ina4e po-drugite durjava ubiistvata moje i da sa pove4e,no pone policiqta reagira vednaga i si vur6i rabotata,a ne kato v BG!
30
2
 
3
 
! Отговори
345 преди 12 години
или има 3 трупа или както винаги списващите по сайтовете пишат каквото им падне. в настоящият сайт реката е боянска, в друг в владайска и в трети перловска.
29
1
 
3
 
! Отговори
osata преди 12 години
Отново наивна статия с много объркващи и нелогични пояснения...до 35 - не по един всеки ден, повече са , в смисъл починалите от болест, но убийствата и самоубийствата станаха като че ли ежедневие. И то предимно на млади, прекалено млади хора.Безпокоителен е факта, че това се случва на фона на все по-намаляващата раждаемост и емиграцията в чужбина.В мрачно и несигурно време живеем.
28
1
 
24
 
! Отговори
до 35 преди 12 години
Да, на Запад е прекрасно. Той Брейвик например дето изби 80 човека в Норвегия е измислица сигурно, тя Норвегия не е на Запад,а?Онзи дето изби 4-5 човека преди месец в Белгия, то Белгия и тя е на Изток, а?Онова момче дето го захлаха в Лондон преди седмица на разпродажбите, *** Лондон на северо-юг лие?Света се *** в ***, няма сигурност никъде - престанете с това България и на Запад. Само избитите от Брейвик са равни за цяла година в България, това е положението за съжаление.....:(((((
27
1
 
33
 
! Отговори
xm преди 12 години
Като не е изяснена самоличността откъде знаете че е на 16 години бе ?!
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
......и въпреки всичко което се случва в АБСУРДИСТАН, когато журнаглистите попитали онзи ден "МЪДРИЯ И ТРУДОЛЮБИВ БЪЛГАРСКИ НАРОД" - кой е най-добрия министър в "любимото ни правителство" с най-висок рейтинг се оказал Цецко. Гоце да му се връчи орден Стара планина. Картофа ще подпише без коментар.
25
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки ден поне по 1 труп. Буквално! Поске защо всички бягат на запад..
24
2
 
7
 
! Отговори
Десислава преди 12 години
"Най-вероятно става дума за самоубийство", коментираха по радиото в момента. Момчето е ученик от Испанската гимназия. Програма Хоризонт
23
7
 
6
 
! Отговори
до виктор преди 12 години
*** от гербери акъл не вземаме!
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уважаеми журналисти от днес.бг, ако желаете да ви възприемаме положително, моля, поправете правописа си.
21
5
 
12
 
! Отговори
Калин преди 12 години
какво става тука .. децата ги избиват като.. пилци.. ЕЙ МИЛИЦИОНЕРИ .. !!
20
1
 
4
 
! Отговори
Салахадине, преди 12 години
Десислава е била севастократорица. Произхождала е от кралски /сръбски/ род, но е била омъжена за български севастократор /човек, носещ една от най-високите аристократични титли по онова време в България/.
19
5
 
9
 
! Отговори
Десислава преди 12 години
.... че мисълта ми беше, че няма защо да намесваме политиката в ежедневните човешки трагедии. По тази логика и ватманя, който вчера се самоуби, според теб ГЕРБ го е убил??? Страшно си елементарен, "драги ми" Салахадине.
18
1
 
8
 
! Отговори
misionera преди 12 години
е как така журналистите разбраха че това е момчето което е обявено за издирване след като не е установена самоличността му или само си пишете колкото да имате заглавие и тема по която да има повод да се популяризират нещата.Проверявай те си информацията, и не заблуждавай те хората. съжалявам за детето ужасно е когато си отиват толкова млади хора!
17
3
 
8
 
! Отговори
Десислава преди 12 години
"Драги" Салахадине, явно си много добре запознат с българската история, а ти поради ще се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН, ами се представяш с турско име????? И кое управление на полицията е било по-добро, да ми припомниш, че нещо не се сещам - да не би на онзи пияндурник Румен Петков, който пирува с братя Галеви и не знам кои други престъпници, или онзи некадърник Михаил Миков, за който ми припомни моля те какво е направил, или другия пияндурник Петканов .... да не ги изреждам повече ...

Спонсорирани публикации