В ЦСКА готови да продадат Буш до седмица

"Червените" се надяват да получат 1 милион евро за румънеца
Обновена: 11 дек 2014 14:15 | 11 дек 2014 13:46, Красимир Ангелов
6
В ЦСКА готови да продадат Буш до седмица
Снимка: Булфото

ЦСКА със сигурност ще продаде нападателя Серджиу Буш до края на годината, като е твърде вероятно това да стане още през следващата седмица, пише вестник "Меридиан мач".

В момента силен интерес към талантливия румънец има от Италия и Турция. "Армейците" са сигурни, че ще успеят да измъкнат поне 1 милион евро от бъдещия купувач именно заради вероятността да се стигне до наддаване.

Треньорът на тима Стойчо Младенов държеше Буш да остане поне до лятото, за да може ЦСКА да атакува Шампионската титла. Тежката финансова криза на "Армията" обаче принуждава ръководството да продава, защото продължава да чисти дългове.

Най-сериозен инте­рес към правата на Буш има от Удинезе и Чезена. Те вече пра­щаха скаутите си, за да гледат изявите на Буш. Няколко турски клуба също са готови да извадят пачките за надеждата на румънския футбол.

Продажбата на Буш ще остави Орелиен Йоахим без алтернатива на поста централен нападател. Най-вероятно първата стъпка на Стойчо ще бъде връщането в състава на Григор Долапчиев, който трупаше практика в първенството на Ма­кедония.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЦСКАСерджиу Буш
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС ПРЕДХОДНИТЕ МНЕНИЯ А БИХ ДОБАВИЛ САМО ЧЕ ЩЕ Е ПРСТЪПЛЕНИЕ ДА БЪДЕ ПРОДАДЕН РУМЪНЕЦЪТ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 1,5 МИЛИОНА ? +30% ОТ СЛЕДВАЩ НЕГОВ ТРАНСФЕР В ДРУГ КЛУБ!
4
2
 
10
 
! Отговори
Човек от народа преди 9 години
Всяка година едни и същи номера правите- продавате си най-добрите футболисти, след това купувате нови знайни и незнайни аматьори и накрая се случва логичното- отбори като Мура и Зимбру ви бият като тъпани.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така отбор не се прави
2
2
 
6
 
! Отговори
чел - недочел преди 9 години
Глей кво нещо стана с това черно тото, още малко и Обама ще вземат да продадат.
1
3
 
15
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
Това означава едно нещо-Лудогорец шампион!

Спонсорирани публикации