Лудогорец контролира малките клубове, обвини Томов

Шефът на ЦСКА защити Тодор Батков
Обновена: 4 мар 2015 14:30 | 4 мар 2015 10:30,
49
Лудогорец контролира малките клубове, обвини Томов
Снимка: архив Булфото

ЦСКА пак застана до Левски срещу Лудогорец и президента на клуба от Разград Кирил Домусчиев, пише БТА.

Преди време непримиримите врагове възроптаха срещу равната подялба на парите от телевизионни права и дори заплашиха с бойкот, ако от фирмата на Домусчиев "Футбол Про Медия" и БФС не променят ставките.

Днес в предаването "Добро утро, България!" по TV7 главният акционер на ЦСКА Александър Томов подкрепи за пореден път собственика на Левски Тодор Батков.

Вчера босът на "сините" изригна срещу Лудогорец и БФС и пак предложи футболната централа да се премести в Разград.

"Батков има предвид това, че шефът на Лудогорец е с огромно влияние в момента. В последните години той натрупа огромна власт - формална и неформална, благодарение на това, че притежава няколко големи завода и има достатъчно средства, за разлика от останалите клубове", коментира Томов.

По думите му това води до съществуването на едно огромно съмнение към взети важни решения за българския футбол. "Освен това има и друго недоволство - от поведение на съдии, техни спорни отсъждания, които са все в една посока. А на всичкото отгоре, контролирайки телевизионните права, той контролира много от малките клубове", допълни Томов.

Според него Левски и ЦСКА са в недобра ситуация, те получават непропорционална малко средства от телевизионните права. "Това са най-големите приходи на клубовете в Европа, в България не е така. Не е нормално, когато един човек е президент на клуб и държи сам телевизионните права, да не отчита колко взима, колко ще вземе и съответно да се види каква е вътрешната пропорция", заяви Томов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи аплодирам Лудогорец, най-вече за играта в Европа, но този проект се ***, когато Домусчиев прибра 50 милиона за 2г. му се услади и в момента нещата са на всяка цена. Ето това не ми харесва. В цяла Европа отборите играят и това не е на всяка цена. За това и всяка година шампиона на Италия,Англия и т.н. е различен. Тука обаче собственика на Лудогорец си приватизира БФС и диктува нещата така както са му угодни и с всички методи /позволени и непозволени/ се стреми за 3-та поредна титла.
15
3
 
0
 
! Отговори
ШОП преди 9 години
До Анонимен 11Нема да те огрее. Ще имаш поводи да пишеш жалките си коментарчета, докато си жив, че и децата и внуците ти до 10 колено. А колко привърженици имат двата най-големи отбора в България, съди по това, че в тия кризи продължават да съществуват именно благодарение на тях. Докато другите отборчета направо ги закриват, или изпадат в миманса, понеже са еднодневки. Примери, колкото щеш. Да, ние сме отборите на властта, понеже имаме привърженици и сред нея!
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама вече не върви!Не става вече Сашкоооо, не става вече да те пазят отгоре!Вече всичко се вижда, видяха ви се ос**ните ду**та!Видяхте се колко струвате!Хайде пенсия завинаги, доккога ще ви търпим наглите комунистически за**ици?!Като не можете да играете футбол - баирът!
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Личи си кой кой е!Сам се издава комуниста разрушил България.Той без бащицата да му даде всичко на готово - не може!Трябва със закон да се забрани Лудогорец, че иначе Левски и ЦСКА нямат бъдеще!Вижте го само подлеца! Ето го, ей такива унищожиха България - със закончетата си! Ей така унищожаваха всичко Българско 25 години!
12
2
 
17
 
! Отговори
Vans преди 9 години
По български, като почне някой да печели, да се развива, почват да го плюят отстрани. Всеки да си гледа собствената ***. Лудогорец показа в Европа, че не са случайно там и си имат строга клубна политика, за разлика от повечето други отбори в България. Аз съм от Левски и предпочитам Батков да обсъжда Левски, Лупи да си гледа отбора. Закъсаха го с парите, заради некадърността си и друг им е виновен..
11
2
 
16
 
! Отговори
левскар преди 9 години
Лупи и Батков са клоуните на А Група! Окрадоха клубовете си и се правят на много загрижени после!
10
3
 
17
 
! Отговори
Гецата преди 9 години
Точно пък Лупи да се оплаква, че Лудогорец купувал мачове... Че нали от последните 10 мача между ЦСКА и Лудогорец резултатът е 7 победи за Лудогорец и 3 равенства с голова разлика 14:3. Смях, излиза, че Лудогорец си е купувал и мачовете с ЦСКА-то май.
9
2
 
8
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
лупи ,лупи , колко си *** и напорист на патков ти приличаш и навираш се в ничий гъ.,! з
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ги слушаш Лупи и Батков половината Бг е червена а другата синя да но истината за червените фенове излезе на яве от продажбата на акции колко са феновете на чорбата а сега е наред да излезе на яве и истината за феновете на сините *** . абе що не си направят една шопска А група между сини и червени както било преди 1944 година и да си играят
7
4
 
15
 
! Отговори
Гецата преди 9 години
То и когато парите на Барселона, Реал Мадрид и Байерн свършат, ще се превърнат във второстепенни селски отборчета. Но дотогава ще си бъдат номер 1 навсякъде.И за Лудогорец важи същото.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи за "големите" клубове "големите" пари, а "малките" клубове кучета ги яли.
5
1
 
13
 
! Отговори
a3 преди 9 години
Вместо да играят футбол тез лигавенца.... само се оплакват. То Лудогорец ли не беше то съдии то терена им бил гаден, валяло дъжд, топката не била кръгла, бутонката на футболиста се развързала. Един път не застанаха и не казаха отбора игра слабо и толкова...
4
5
 
8
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИЯТ ЗМЕЙ преди 9 години
Мълчи бе Лупи, да не те залупиме. Мини веднъж пеши, през борисовата!...
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Томов Видя че тази година има парички във БГ Футбола и реши чеможе да си прибере всичко в джоба.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кремиковци!!! ***!!!
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Томов, Батков, Ганчев, Стефанов, Гигов, и много други имат странен, недоказан произход на парите. Кога някой държавен орган ще ги попита за първият милион?

Спонсорирани публикации