Рилски спортист иска Гонзо и Топчо срещу ЦСКА

Георги Иванов обещал да помисли върху предложението
Обновена: 14 юли 2015 14:17 | 14 юли 2015 08:14,
11
Рилски спортист иска Гонзо и Топчо срещу ЦСКА
Снимка: архив Булфото

Легендите на Левски Георги Иванов-Гонзо и Елин Топузаков могат да се изправят срещу вечния съперник ЦСКА във "В" група.

Спортният директор на "сините" и помощник-треньорът на Стойчо Стоев са получили покана от Рилски спортист, който е един от съперниците на "червените" в аматьорската дивизия.

Двамата имат множество сблъсъци срещу ЦСКА, като Гонзо е голмайстор №1 в историята на мач №1 у нас. Той е обещал да си помисли върху предложението и каза, че с удоволствие би си припомнил двубоите с "армейците".

Бившият нападател даже обмисля дали да не покани и други ветерани, като Даниел Боримиров и Станислав Ангелов-Пелето.

Гонзо и Топчо се отнасят с абсолютно уважение към ЦСКА и са сигурни, че "червените" имат много добър отбор за "В" група и гостуванията им ще се превърнат в истински празник.

Но за да играят срещу големия съперник, мачовете на Левски и Рилски спортист не трябва да се засичат.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
1
 
! Отговори
ФАКТ преди 8 години
ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски договор, същия Варшавски договор, който удави в кръв Пражката пролет. # Вече сме членове на НАТО - кому е нужен ЦСКА ? # ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата Държавна Сигурност, същата Държавна Сигурност, която създаде .Лагерите на Смъртта. # Вече сме членове на ЕВРОСЪЮЗА - кому е нужен ЛЕВСКИ ? # Три милиона българи емигрираха на запад, търсейки спасение от сърпа, ***, петолъчката и терористите от бригада Чавдар; чиято престъпна история се опитваме да героизираме, вместо да изхвърлим позорния комунизъм (и неговите емблеми ЦСКА и ЛЕВСКИ) на буни
5
1
 
3
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Рилски спортист да се оплачи в УЕФА че в лига с аматьорски статут в която е цска за наказание, премята прилични пари и раздава заплати по 3,000. Откъде са тези пари след като са аматьори, отчитат ли се пред държавата, плащат ли данъци?!
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе няма лошо и съм сигурен, че ако бяха на по-млади години, щяха да ги разнебитят, както не веднъж са го правели. Само че като ги гледах на разни мачове благотворителни и подобни, вече доста им липва въздуха, немогат да тичат толкова бързо и толкова продължително, като младите. На 5-тата минута са грохнали.Все пак най-вероятно ще играят ей така за удоволствие и стряскане на противника .
3
2
 
8
 
! Отговори
s преди 8 години
Може да картотекират в Рилецо и наш Баце премиеринът. След като записа мач в турнира за Купата на нашата Родина, може да поцъка и срещу червените ревльовци.
2
2
 
10
 
! Отговори
ауууу преди 8 години
Пак ли ше е по слипове?
1
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Недейте така, де... На чорбарите пак ще им се появят кошмарите от Гонзо най-вече, но разбира се и останалите... Хахаха

Спонсорирани публикации