Защо младоженците са обезсърчени за секс в първата брачна нощ?

7 основни причини
Обновена: 6 юли 2016 23:04 | 6 юли 2016 23:00, Теодора Драгоева
26
Защо младоженците са обезсърчени за секс в първата брачна нощ?
Снимка: outnow.ch

Според едно ново проучване 52% от двойките не правят секс в първата си брачна нощ. Мнозина твърдят, че причината за този факт се крие в изконсумирания от булката и младоженеца алкохол, но има и други неща, поради които те пропускат ласките в първата си нощ като съпруг и съпруга.

Повече от половината от младоженците твърдят, че причината за нежеланието им да правят секс, се крие в умората им към края на този дълъг и изпълнен с емоции, но и с много стрес ден.

Ето и 7-те основни причини, поради които младоженците са твърде обезсърчени за интимности в първата си брачна нощ:

1. Те са твърде изтощени
Това е причина номер едно за дамите, на които не им е до секс в първата им брачна нощ. Не е изненадващо, че обикновено булката поема по-голямата част от планирането и организирането на сватбата. Освен това много булки минават на строга диета няколко седмици преди брачната церемонията, за да изглеждат перфектно в роклята си, което обаче допълнително ги изтощава физически.

2. Те са твърде пияни
Това е най-логичната причина. Повечето младоженци попрекаляват с алкохолните питиета в своята сватбена нощ и в крайна сметка нямат сили за секс.

3. Те нямат стимул и никой не поема инициативата
Най-често нито един от двамата уморени младоженци в нетрезво състояние не желае да поеме инициативата за секс и така те пропускат ласките в първата си брачна нощ. Освен това в съвременния свят двойките правят секс много-много преди сватбата си, така че не очакват този миг с нетърпение, както е било в миналото.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Р.Т. преди 7 години
Ами не е така. През първата брачна нощ жена ми предложи да правим пълна програма. А до тогава не бяхме правили такова нещо. Беше приготвила дори различни лубриканти. Беше страхотно!
7
3
 
8
 
! Отговори
Пенсиониран преди 7 години
Днешните *** и мекички момчета може и изцяло брак без секс да минат .те други им отвършват работите.Аз моята булка още помня как я лашкаш първа брачна ,че свят и се зави.От нея имам две орекрадсни и хубави деца -Лекар и инженерка. и над 48г брак А вие бройте парите и не правете секс То има бежанци да ви .......булките
6
4
 
4
 
! Отговори
Пенсиониран преди 7 години
дамите, на които не им е до секс в първата им брачна нощ' :-( Ами те щом в първата брачна не им е до секс то е ясно младоженеца къде ще намира секс не мислите ли. По глупава статия не бях чел. Пияни уморени.За секса няма умора ако булката не прави секс първата брачна вечер то тя саботира и си слага бомба с закъснител в брака Този брак никога няма да изкара без той никога няма да забрави този момент а изневярата и е 100% в кърпа вързана.Без секс на първа брачна циркаджии.
5
1
 
8
 
! Отговори
Чувах, че през соца преди 7 години
е правено проучване. Повечето младоженци споделили, че след като се уединят в спалнята си, сядат да преброят на спокойствие парите, които са получили като подарък.През късния социализъм, някои от родителите на младоженците дарявали не спестовни книжки, а теглели парите от ДСК и ги поднасяли на тепсия на младите - пред всички гости, фотографите са снимали.На поканите за някои сватби е пишело Моля, подаръците в пари! Някои сватбари нанизвали банкнотите на връв и ги окачвали на шията на булката
4
1
 
3
 
! Отговори
Патаран преди 7 години
До знайкоДа не ви слагат некви халюцигени в спирта дето го пиете в прованса?Защо нападна бате Минко,бе питон?
3
1
 
15
 
! Отговори
Духаст селинджъри преди 7 години
Този път приказките на Минко са много точни , колкото и да не ви харесва , голяма част от познатите ми стигат до този момент - правят едно дете и жената (тюлен или не ) си гледа кефа , мрънка ,че приятелките й си купили това и онова и мъжът или си я търпи ,или й бие шута и плаща някаква смешна издръжка
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Минкоо, я си списвай статийчетата и спри да пи шеш небивалици тука. И кат си баровец какви пуру пушиш? А? И кво уиски пиеш - аидеизбери си едно от интернета по цена та се похвали. За жените си ясен, не не няма достатъчно водоплаващи да се хванат за шемети кат теб де ;)
1
0
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
След сватбата,когато останат сами през първата брачна нощ,жената брои торбата с парите,а младоженецът се...прозява и естествено заспива...сладко.Никой не му е до...секс.Това е на по...късен етап.

Спонсорирани публикации