Рецептата Dnes: Карамелизирани бадеми с канела

Хрупкави, сладки и с много аромат
27 фев 2019 08:27, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Карамелизирани бадеми с канела
Снимка: iStock

Продукти:

1 белтък
1 чаена лъжица студена вода
4 чаши бадеми
½ чаша захар
¼ чаена лъжица сол
½ чаена лъжица канела
 
Приготвяне:
 
Разбийте белтъка. Добавете водата. Разбийте отново, докато стане пухкава смес. В нея поставете бадемите. Разбъркайте, докато се покрият добре със сместа. Отделно смесете захарта, солта и канелата. Оваляйте бадемите в тях, за да полепне. Разпръснете ги върху хартия в тава за печене. Печете за около час до златисто на ниска температура около 120-150 градуса.

0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари