Красиви и модерни през лятото - с 5 основни визии

Как да се облечете за магазина или парти
16 юни 2019 13:20, Криси Табачка
1
Красиви и модерни през лятото - с 5 основни визии
Pixabay

Температурите вече са високи, а ние отдавна прибрахме зимните дрехи и обувки. Мислите ни са насочени изцяло към плажните приключения, дългите партита на басейн, топлите вечери с любими хора и, разбира се, вечният въпрос – какво да облечем?

 
Когато пред нас стои тази дилема, тя винаги е подтикната от страховете, че нямаме идея как ще бъдат облечени останалите и притеснението да не бъдем твърде официални или, да не дава господ, твърде небрежни.
 
Минимизирайте тези рискове с тези универсални 5 визии за 5 повода през лятото.
 
1. На плажа
 
Макар плажът винаги да задължава носенето на бански костюм, можете да се изявите като модна икона с едно просто правило – А-К-С-Е-С-О-А-Р-И!
 
За целта, заложете на голяма плажна шапка с голяма периферия, която освен че винаги е изключително красива и женствена, е идеален начин да добавите и още една защита срещу вредните UV лъчи. Винаги носете дълга феерична пола с висока талия, ако плажът изненадващо прерасне в коктейли на бара.
 
2. Парти на басейн
 
Партито на басейн също изисква присъствието на цар Бански, но мигновено се промъква мисълта, че само с него поемаме много голям риск. Решението? Заложете на цял бански в черно-бял принт и отгоре заложете на ленен панталон с кройка тип „цигара“ с висока талия. Така банският ще бъде вашият топ, панталонът ще придаде строгост, а ако се наложи – лесно можете да се отдадете на разхлаждане във водата.
 
3. До магазина
 
Знаете, че в почивните дни ходенето до магазин рядко е само това. Основно причината е, че излизате, осъзнавате колко страхотно е времето и мигновено ви се приисква да се обадите на някого за едно кафе или една разходка. Тъй като този сценарий е по-често срещан, отколкото можете да си представите, заложете на дълга макси рокля. Така винаги ще бъдете стилни, дори и да си останете само с ходенето до магазин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОМУНИСТИТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!