Рецептата Dnes: Зеле с гъби и бекон

Задушено на тиган
14 ное 2019 08:20, Илияна Николова
2
Рецептата Dnes: Зеле с гъби и бекон
Снимка: iStock

Продукти:

500 г бекон
1 зелка, нарязана
1 голяма глава лук, нарязан
300 г пресни гъби, нарязани
сол и черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Загрейте малко мазнина в дълбок тиган. Задушете в него бекона, нарязан на кубчета. Разбърквайте постоянно, докато покафенее. Отцедете бекона върху кухненска хартия, докато се охлади. В същата мазнина задушете зелето, лука, гъбите. След като омекнат, добавете отново бекона. Овкусете с подправките. Намалете котлона и оставете да се готви още 10-15 минути.

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Янко преди 1 година
На тази гозба, оно време й казваха свинско със зеле. Сега са й сложили и гъби за да я модернизират.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато хира, научили се да горят, зяпайки Гала, ти дават рецепти ...

Спонсорирани публикации