Нов месец, нова любов - кои зодии ще имат този късмет?

Пред Овните се откриват доста възможности
3
Нов месец, нова любов - кои зодии ще имат този късмет?
Pixabay
Всеки има добри и лоши дни, особено тези, които търсят любовта. Въпреки че не всеки ден те удря стрелата на Купидон, все пак романтиката може да почука и на твоята врата. Сезонът на сватбите може и да приключва, но това не означава, че септември няма да ни донесе щастие. Любовта е навсякъде, така че трябва да отворим сърцето си за нея и съвсем скоро може да срещнем своята половинка.
 
Очарователен, но изпълнен с екстремни енергийни промени, септември започна с пълнолуние в Риби, което можеше да наблюдавме на 2 септември. Този знак има репутацията на мечтател и романтик, така че е напълно възможно да сте усетили удара на стрелата на Купидон. Меркурий пък ще навлезе във Везни на 5 септември, което ще създаде по-меко общуване с околните и предпоставки за романтика. 
 
Венера, планетата на любовта, навлиза в Лъв на 6 септември, което автоматично добавя шанс за нова връзка или заздравяване на вече съществуващата. Взаимоотношенията между влюбените също ще бъдат на преден план, когато Слънцето навлиза във Везни на 22 септември, точно за есенното равноденствие.

Ето кои зодии ще имат успех в любовта този месец

Овен
 
Добре дошли в деветия месец, Овни. Септември дава началото на нов сезон, което означава, че имате много възможности пред себе си. В допълнение към вниманието, което ще получите през следващите 30 дни, звездите се подреждат добре за вас и в романтично отношение. След като преминахте благополучно през пълнолунието в Риби, сега е време да се подготвите за навлизането на Меркурий.
 
Кои други зодии ще имат късмет в любовта, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
мелачката преди 3 години
мая с камбанката коя зодия е ?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПИСНА МИ ОТ АСТРО-ПСИХОПАТИ....ВИЕ СТЕ ЗА ЛУДНИЦА

Спонсорирани публикации