Мария Бакалова - българката, достойна за Оскар

„Тя е единствена по рода си. Тя е откритие“, казва Саша Барън Коен
40
Мария Бакалова - българката, достойна за Оскар
IStockphoto

2020 година най-лесно може да се опише като чист, безпрепятствен хаос, в който трудно може да вирее нормалният човек. Тази обстановка обаче е перфектна за един образ, който бяхме забравили, но съвсем наскоро бяхме зарадвани от неговото присъствие. Говорим за Борат Сагдиев, който този път има и перфектна компания в лицето на българката Мария Бакалова. 

Изминаха близо 15 години откакто комикът Саша Барън Коен представи на света добронамерения, но странен журналист от Казахстан, чийто неприличен хумор почти винаги води до доста неловки ситуации и разговори. Както всички добри сатири, първият филм „Борат“ от 2006 година накара мнозина да се сблъскат с расистките, женоненавистни предразсъдъци, които се поддържат ежедневно, често неволно. 
 
Този път обаче Борат Сагдиев не е сам. Той е придружен от дъщеря си Тутар, изиграна от Мария Бакалова. Българката привлича също толкова внимание, колкото самия Саша Барън Коен, та дори и по-голямо. Тутар, която във филма е представена и като Сандра Джесика Паркър (да, ние също го чуваме), попада в няколко доста ужасяващи ситуации, служейки като катализатор на дискусиите около правото на жените да избират и лични разговори с политици.
 
Филмът „Borat: Subsequent Moviefilm“ излезе на 23 октомври, а критиците веднага забелязаха таланта на нашето момиче. Бакалова успява да се справи с трудната задача да си партнира с име като Саша Барън Коен и дори да го засенчи. Мария Бакалова се превръща в тайното оръжие на сценаристите, а играта ѝ съвсем скоро може и да ѝ донесе няколко престижни награди. 
 
Нина Добрев също се включи в хвалебствията за Бакалова, пишейки, че е изключително горда от сънародничката си. „Мария Бакалова, която играе Тутар, е българка! Тя говори на български език във филма и никога не съм била по-горда“, казва звездата. Само преди дни Мария успя и да оглави класацията за най-популярни актьори в сайта IMDB, побеждавайки колегата си Саша Барън Коен, Лили Колинс, Лили Джеймс и други.
 
Още за Мария Бакалова и нейната кариера вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
2
 
! Отговори
Това ли е България?! преди 3 години
Маро, марооооооо е*ати излагацията Ще поговорят за теб още месец-два и после и тебе ще те запратят в осма глуха. Била подписала с CAA, е и? То и оная нина добрев е с тях, пък до сега един запомнящ си филм не е изкарала
30
1
 
1
 
! Отговори
Анон преди 3 години
То пък една роля.... чудо голямо, да си правиш на шут и да ти дадат оскар за това. Хората се трудят с години за да получат наградата. Да не говорим, че тя е попаднала във филма с връзки, както и става в повечето случаи.
29
0
 
0
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Аз и тия кокошки Кардашиян или каквото са там не мога да си обясня колко ли проста аудитория могат да имат, ама е факт ,че американците ги направиха милионери и са световно известни. Така че клиента поръчва .Докато парите и славата са свързани Холивуд и сие ще са перфектната машина. А за това не се иска нито изкуство, нито добър вкус Само усет за какво иска тълпата и да яхнеш вълната. А и да намериш талантите които го могат да го претворят и да станат известни Така че, успех Мария
28
0
 
1
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Само положителни отзиви четох за нея, така че голямо БРАВО на нашето момиче. И успех на световната сцена! За съжаление този сатиричен-хумористичен- агресивно простоват жанр , толкова харесван от американците хич не ми е по вкуса и не мога да се напъна да го гледам, но успеха на актрисата ни си е успех . Браво още веднъж!
27
3
 
1
 
! Отговори
Така! преди 3 години
Мимето,да каже на кой бърка в гащите ,за да стане мис Несебър?
26
2
 
2
 
! Отговори
Cани преди 3 години
БЛАГОДАРЯ ВИ МАРИЯ Вие сте най красивата жена на света а и най талантливата пожелавам ви много здраве щастие и голяма кариера
25
10
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Леле, само дъртаци писали тук. Хем се възмущават, ама хем гледали филма. Абе като не ви кефят такива филми, прескачате ги и отивате да гледате "Москва не вярва на сълзи" :))) Хахахахахаха...
24
3
 
4
 
! Отговори
До ФСБ преди 3 години
Човек, волно или неволно много хубаво си я наредил, актьорка...ама то си е вярно,щото тя актриса не е и с такива роли няма и да стане...
23
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мене да имаш в портфолиото си такава роля, е повече за срам, отколкото за хвалба.
22
1
 
7
 
! Отговори
Къци преди 3 години
Зависници
21
1
 
2
 
! Отговори
Чворат преди 3 години
Подготвяла се е за ролята цял живот.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сашата е толкова талантлив,колкото е красив!
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Вътко Като чета написаното ти, се разбира, че си един посредствен ***. Как мислиш, че се раздават наградите на Оскар- една , до вчера, никому неизвестна, и сега хоп- на първа писта??? Тук играят пари и авторитети, ***, а не се иска мнението на ... , като теб!
18
3
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
В първа серия Азамат Багатов пък беше арменец хаха. Как го псуваше на арменски. Останах ошашавен. Първа серия е сто пъти по добра. Сцената дето се биха чисто голи просто няма равна в киното. Мария игра но не е кой знае какво. Къде ще се мери с Мерил Стрийп или Глен Клоуз или Кейт Уинслет. Саша е много добър актьор. Ама едва ли сте гледали сериозните му роли.
17
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв Холивуд, какви 5 лева. Това е нискобюджетно извращение.
16
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега като се почне с едни покани, едни интервюта, едни канения, едно прехласване. И защо? Защото един световно признат некадърник, я използвал , че е евтина и глупава.....
15
5
 
2
 
! Отговори
до Вътко преди 3 години
Вътко, Вътко, да ти имам името, Вътко! Както казваше баба ми за такива като тебе - ни вътък, ни основа. Който разбрал, разбрал.
14
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пикла, отиде в Hollywood и се окъка. Сигурна съм че не се е налагало да наизустява нищо, преказвала е каквото й дойде на ум. Сега ще я направят и по - велика от Стоянка Мутафова. Тя се държи тъпо и като я канят по шоутата.
13
12
 
17
 
! Отговори
Вътко преди 3 години
Плюйте по Мимето, давайте. Определено тя ще прочете коментарите на 15 неуспели е нищо анонимни форумни мишока. Обяснете и как Саша Коен е *** и ***, който нищо не разбира от кино, ирония, драма и тн. Нищо, че Саша е завършил Кембридж и е световно признат майстор в своята област, човек уважаван от най-големите имена в Холивуд. Мимето нека е глупава, некадърна и тн. на 25 години е постигнала повече в своята професия от 90% от хората за цял живот.
12
2
 
7
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Какви пуритани излязохте българите, като чета коментарите само... :)Псувнята е ноугоу на територията явно. Е, освен ако мaйка ти не ти сервира студена мусака след като цяла вечер си лочал ракия за два лева литъра долу пред входа. Тогава си го заслужава, разбира се :)

Спонсорирани публикации