Карирани дрехи - в гардероба ни за лято 2021

Ето кои модели са най-актуални
4 юли 2021 22:45, Иванка Гъркова
3
Карирани дрехи - в гардероба ни за лято 2021
IStockphoto

След сравнително хладната пролет и серията от дъждовни дни, лятото дойде у нас с пълна сила. С  рязкото покачване на температурите е време за нови покупки. Наред с актуалните рокли за сезона, трябва да обърнем внимание на една тенденция, срещана в гардероба на мъжете и жените през 50-те, 80-те и 90-те.  Дрехите от каре, изработени предимно от памук или лен, се завръщат, а костюмите от две части са онова, което задължително трябва да да носите в следващите няколко месеца. 

Според модният експерт Уенди Вюрцбургер, карето е един от принтовете за пролетта, който се пренася и през лятото, когато ще го видим в по-смели комбинации от цветове и кройки. По думите й, комплектите от две или три части - риза и къси/дълги панталони или къс топ, панталонки и риза, доминират на пазара в момента. Някои брандове предлагат и карирани поли и бюстиета за лятото. 
 
"Моделите излъчват едновременно младежки оптимизъм и носталгия по миналото", обяснява още специалистът. 
 
Освен квадратчетата в черно и бяло, наподобяващи шайматна дъска, които видяхме и при маникюрите, ще видим карета в най-различен размер. Разбира се, карираните ризи с къс или дълъг ръкав, връзващи се на кръста или под бюста, също ще се носят. Но по-пъстрите комплекти, ушити от няколко различни карирани десена (в розово, жълто, синьо и зелено), са най-често срещани из магазините. 
 
На какви карирани модели да заложите това лято, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква носталгия към миналото може да има средностатистическите модели, дето са на възраст между 15 и 21 години, като са пропуснали половината си образование, за да са във форма и да обикалят по подиуми, прослушвания и реклами?!?Та те тея смятат музиката от 2017 за "ретро" вече ...
2
0
 
9
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Правиш ли разлика между кариран и раиран?
1
3
 
2
 
! Отговори
Самоковец преди 2 години
И за бате Бойко има един кариран екип готов! Само че не е от ония скъпите ;)

Спонсорирани публикации