Според зодията: Кои се изпаряват от връзката като призрак?

Те се страхуват от конфронтация
24 май 2023 11:10, Теодора Драгоева
12
Според зодията: Кои се изпаряват от връзката като призрак?
IStockphoto

Има хора, които са склонни да се измъкват от несполучливите си връзки като фантоми. Този тип личности буквално са склонни да изоставят своя партньор без предварителни скандали и заплахи, без телефонни обаждания и есемеси – те просто си тръгват и не се обаждат никога повече на своя бивш любим. Този феномен не е нещо ново – откакто свят светува има хора, които са влизали в ролята на „призрака“, който внезапно напуска половинката си и прекъсва всякакъв контакт с нея, обикновено без обяснение.

Ако и на вас ви се е случвало някое ваше гадже изведнъж да ви зареже без да приема или отговаря на телефонните ви обаждания и съобщенията ви, то знаете за какво говорим. Преди много години поп звездата Принс, известен още като кралят на разбитите сърца, улови усещането да бъдеш зарязан по подобен начин в своята песен от 1982 г. „How Come U Don't Call Me Anymore“.
 
Психолозите предполагат, че страхът от конфронтация, ниската емоционална интелигентност, липсата на състрадание и личният комфорт карат някои хора да си тръгват по този призрачен начин от връзките си, вместо да заложат на директната комуникация.
 
А ето и кои зодиакални знаци са най-склонни да проявяват подобно незряло поведение и да се „омъглят“ от връзката си без обяснения:
 
(Това може да важи и за хората, които имат не само Слънце, но и Венера, Марс и асцендент в тези знаци).

Овен
 
Овенът се управлява от импулси, служещи на желанието на планетата Марс, наречена така на римския бог на войната. Заради това, родените под знака на Овена са ориентирани към действие, нетърпеливи са и са склонни да се влюбват и разлюбват с тревожна скорост и зашеметяваща интензивност. Хората от този знак са склонни да се люшкат между дефинициите „горещо и студено“, „мразя те, обичам те“, „страх и смелост“, „диво и отегчително“ и т.н. Именно за това те доста бързо се ориентират към новата емоция, ако се появи такава в живота им и буквално могат да забравят да се обадят на доскоршната си половинка, за да й кажат, че са срещнали нова любов.
 

Кои са трите зодии, които са най-големи егоисти?

Нула внимание: Кои са зодиите, които са скарани с романтиката?

4 зодии, които най-често възобновяват стари приятелства

Близнаци
 
Хората от тази зодия са може би най-призрачните личности в зодиака. Човекът Близнаци бързо се влюбва и още по-бързо разлюбва. Управлявани от планетата измамник Меркурий, Близнаците са от онези, които обичат да играят игрички в любовта, флиртуват без ясни правила, изпращат смесени сигнали и др. Личностите от този знак притежават променлив характер, лесно се разсейват и са склонни да променят мнението си и да отменят плановете си в последния момент. Те са от хората, които ще изоставят потъващия кораб първи, особено ако нещо по-интересно привлече вниманието. Така че Близнаците не са от хората, които ще се борят за трудната си връзка, а по-скоро - от онези, които ще се спасят от нея по най-неочаквания начин. Те се нуждаят от свободата да променят курса на живота си и винаги запазват възможностите си отворени. Така че, не се изненадвайте, ако половинката ви Близнаци внезапно изчезне от хоризонта и ви блокира в социалните медии.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Бил съм и Призрак. Някъде са ме отрязали, някъде съм предпочел да се махна без обяснение. Не ми е било някъде мястото. Бил съм и без пари, телефон и кола. Не съм се натрапвал, нито съм бил сметкаджия да търся богата жена.
4
0
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 10 месеца
Ти имаш предвид случаи, при които някой си е тръгнал, защото е бил оскърбен по непростим начин. Но авторката на статията описва нещо съвсем друго, според мен. Тя описва онзи тип случаи, при които връзката си върви гладко и изведнъж единият изчезва без да даде обяснения. Прави това, защото е решил, че вече се интересува от дру(а) или пък защото връзката се задълбочава, а той/тя не мисли да се обвързва. Не го е грижа какво изумление и болка ще причини на другия.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Имам такива наблюдения, но изпаряващите се са все от знак "Везни".
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То е до ситуация, не е до зодия. Дори и да искаш да се върнеш при някой как да стане ако те е унижил преди това?
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абсолютни простотии. Хванали някой известен, който се "изпарил" от връзката си и хоп - значи всички от неговият знак го правят. Гледай ти, няма значение каква е връзката, какви са хората в нея, само датата на раждане е важна. При това, ако си от тая зодия, задължително ще го направиш. Както казах, абсолютни простотии.

Спонсорирани публикации