Знаци, че трябва или да изчакате с брака, или изобщо да не се омъжвате

Сексът не е окей
30
Знаци, че трябва или да изчакате с брака, или изобщо да не се омъжвате
Снимка: Istock

Бракът е естествена стъпка в продължение на връзката, когато двамата партньори са сигурни, че искат семейство, искат да надградят отношенията си и да ги превърнат в нещо по-дълбоко. С брака обаче не трябва да се прибързва. Любовта, страстта, чувствата, щастието, което изпитвате в началото на връзката не са достатъчни, за да се впуснете в това отговорно съвместно съжителство.

Има някои сигнали, които издават, че е по-добре да не се омъжвате или определено не трябва да прибързвате с тази крачка.

Кои са признаците, че трябва или да изчакате с брака, или изобщо да не се омъжвате?

Партньорът ви лъже постоянно

Ако хващате половинката си в лъжа дори за някакви минимални и незначителни неща, това е сериозен червен флаг, че не може да му се има доверие. Малките лъжи се превръщат в големи и никога не можете да сте сигурни къде е истината, дори да ви я казва в даден момент.

Излъгал е за нещо голямо

Ако сте разкрили лъжа, която касае нещо голямо, нещо, което може да помрачи отношенията ви независимо дали е част от миналото или настоящето, това също е червен флаг да не бързате с брака. Когато встъпвате в такъв сериозен съюз е необходимо между вас да цари искреност, честност и откровеност. Ако те са помрачени от голяма лъжа, която сте разкрили, не бързайте да се омъжвате.

Близките ви казват да не се омъжвате

Този момент е много деликатен и е с двустранно значение. Понякога близките и семейството драматизират и нямат основание да не харесват партньора ви. В други случаи обаче са прави и е добре да ги послушате, да свалите розовите очила и да се опитате да погледнете обективно през тяхната гледна точка, защото може да имат право. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: браксемействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
на 10 преди 4 месеца
така е мила По добре сам отколкото зле придружаван
22
1
 
1
 
! Отговори
мдаа преди 4 месеца
И все пак ПРОКЛЕТ ДА Е ТОЗИ КОЙТО НЕ СЛУША СЪРЦЕТО СИ ДОРИ ДА ГРЕШИ
21
0
 
1
 
! Отговори
яз преди 4 месеца
Ако нещо се е случило в миналото и то автоматично кара партньорът да се съмнява непрекъснато в теб и по подразбиране да ти няма доверие и сега без никакво основание -това е непоносим кошмар.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 20 Това е така, но когато става въпрос за брак човек може да се доверява на собствената си преценка едва когато понатрупа житейски опит - поне да е на 22-23 г., ако е момиче и да бъде на не по-молко от 27-28 г., ако е мъж. В по-ранна възраст често бъркат нагона с любов и в това отношение мъжете стават по-трезви по-късно в сравнение с жените.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Решения, взети под натиск обикновено са грешни. Единствено се доверявайте на собствената преценка!
18
1
 
8
 
! Отговори
От 10 преди 4 месеца
17, никой не говори за девици, а някои хора не ставаме за семейството. Осъзнаваме го. Свикнали сме да си живеем сами и това не ни е проблем, а избор.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Dobriyat varoyat ndesno vreme svikasi ibgi meni kato nosni katpicki sipatyaga nikoi notmalen vece brak ne ste ili sa malko horata vece
16
4
 
5
 
! Отговори
До 10 преди 4 месеца
Мадам, има огромна разлика между понятията "стара мома"и "неомъжвана". Уважавам избора на дамите от втори тип. Съчувствам на онези, които са искали да се омъжат, но не са успели. Но никак не мога да разбера тези, които са избрали да бъдат девици до живот. Може би в далечното минало това е било обяснимо, но днес времената са други.
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Продълж. на 14 Това се сторило много смешно на онази лелка, която тогава била само на 20 г. Човекът я харесал и й се обадил после по телефона да я покани да излязат, но тя отказала. Видяло й се много смешно как посвирквал през кривия си зъб, освен това й се сторил възрастен, бил на 30 г. Значи все пак един зъб наистина може да изиграе лоша роля при сгледа.
14
0
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 4 месеца
Зъба е бил, човека е държан на сух док.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Помня какво разказваше една лелека, какизтървала навремето солиден кандидат-жених, с когото я запознали. Той вече бил дипломиран висшист, работел и пътувал в командировки зад граница. Когато го довели у тях да ги запознаят, човекът разказал за последната си командировка. Бил в Париж, от любопитство минал да види плас "Пигал" и демонстрирал как някои от жриците там подсвирквали на мъжете. Само че един отпредните му зъби бил пораснал накриво и когато демонстрирал подсвиркването, това се сторило мн
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
12, та едва ли е била критична. Сигурно не го е бивало в леглото;))))
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до 9 човека не е знаел че липсата е критична:)
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
8, мост или изкуствен зъб (имплант). Това най-лесно се прикрива.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
1, да си "дърта мома" няма лошо. Аз съм такава и ми добре. Спокойствие, никой не ми лази по нервичките, с никого не се съобразявам. Човек трябва да прецени кое е най-доброто за него и как се чувства спокоен. Няма универсална истина и да си "стара мома" отдавна не е нещо страшно и притеснително.
8
2
 
5
 
! Отговори
Много странно преди 4 месеца
До Анонимен 8 - Защо не си е направил мост?
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Един не го взели, защото му липсва зъб, това не знам как се покрива, но това е положението. Дамата сега ще завещава всичко на племениците.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Страстта към лозарството също може да попречи, за това си мълчете докато стане работата. Абе изобщо спестете абсолютно всичките си недостатъци, момичетата се впечатляват лесно и ще ви оставят за едното нищо.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За колекционерите не знам. За първи път чувам, че колекционерската страст може да пречи на брака.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
..., а двамата мошеници тук в София си продължават студентския живот и се правят на ергени! 3. Близките ви казват да не се омъжвате? послушайте ги, ако сте още съвсем младо момиче. Бях още дете, когато моя братовчедка след абитуриентския си бал беше заплашила, че ще се гръмне с пистолета на баща си, ако й пречат да се омъжи за ученическата си любов. Няколко години по-късно укоряваше родителите си "Защо не ме набихте, защо допуснахте да направя тази глупост?" Но вече имаше дете.

Спонсорирани публикации