7 тенденции за красота, които ще следваме през 2024 година

Какво ще бъде на мода
2
7 тенденции за красота, които ще следваме през 2024 година
Снимка: iStock

С всяка нова година идва и цяла вълна от нови тенденции, продукти и съставки в грижата за кожата, които обещават да революционизират нашите процедури за красота. Въпреки че много обобщения на тенденциите обхващат шантавото и странното, нашият предпочитан метод е да се отдръпнем от рекламата и противоречията, за да ви насочим към иновациите, в които си струва да инвестирате времето и парите си. Независимо дали експериментирате с новости или предпочитате да се придържате към това, което вече знаете, когато сте запознати с новите тенденции в грижата за кожата, може да се адаптирате и да развиете рутина, която работи за вас.

В действителност персонализирането и създаването на подход за красота, който се грижи за специфичните нужди на човек, се очаква да бъдат сред големите тенденции през 2024 година. Това е част от по-широкото движение, което доминира през последните години – сливане на световете на красотата и технологиите, които първоначално не се схващаха като особено свързани, но през следващата година най-накрая ще намерят пресечна точка. Сега повече от всякога марките използват иновации в технологиите, за да създадат решения за грижа за кожата, които изглеждат по-малко сложни и по-достъпни.

7 тенденции за красота, които ще следваме през 2024 година

1. Хормонална грижа за кожата
През последните няколко години разбираме повече за връзката между нашата кожа и нашия менструален цикъл. От този момент започваме да мислим повече за взаимосвързаността на нашите тела, здраве, кожа и вътрешни системи. Може би вече сте виждали козметични продукти, специално формулирани за справяне с проблемите на кожата, които възникват в резултат на хормонално обостряне на акне по време на менструация, но през 2024 година тази тенденция ще се развие още повече.

По-доброто разбиране на въздействието на хормоналните промени върху красотата и благосъстоянието по време на менструация, бременност и менопауза разширява възможностите за хормонална подкрепа за красота. В допълнение към поддържането на красива кожа по време на менструация, очаквайте да видите продукти, които помагат през останалата част от хормоналния цикъл и при преживявания, свързани с хормони, като бременност и менопауза.

Източник: Tialoto.bg

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: съвети за красота
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации