Изборен туризъм: Връщане без пари – йок! Но с 20 кг месо!

Изселници блокирани в Кърджали, искат им пари за връщане
30 мар 2017 19:00, Боряна Павлова
120

Стотици български изселници са блокирани на автогарата в Кърдажали.

Причината – една от фирмите, които безплатно ги превозваха от Турция за България на изборите отказва да ги прибере без пари.

Проверка на Bulgaria ON AIR миналата седмица показа, че общините в Турция организират безплатен превоз за нашите сънародници, а някои от тях признаха, че билетите им са платени от партия ДОСТ.

Сами е един от пътниците в безплатните автобуси за България. Разказва, че на част от неговата група им се е наложило да си заплатят обратния път до Измир. Пред офиса на фирмата, която го е докарала, днес той не разбра дали ще се прибере у дома отново без пари.

А хората, които сега не знаят дали не трябва да си платят пътя към Турция разказаха още, че им е обещано на прибиране да си внесат в страната без проблем... 20 килограма месо.


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Te тия ако можеха да мислят и бяха образовани, щяха ли да се качат като стадо по автобусите? Но колко е подходящо все пак накрая--овцете се прибират носейки овчо месо като армаган за овчия си глас.
66
2
 
0
 
! Отговори
МангосутоФакултетски преди 4 години
Когато наштопартията Евророма доде на влас сичките наши братя от Индиа и най вече от Пакестан и Шъри ланка ше станат балгарски граждъни да управим демографеята .За една година ше станем колкото Европейското союс Ша има много гласупудаватели
65
0
 
15
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Защо му превеждат на господин гласоподавателят?
Кой му плати билета на идване? И защо аз да съм толерантен към тази безродна ***?!
64
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
турция им дава 11 дни адм отпуск и право да внесат 20 кг месо от бьлгария това не е ли намеса вьв вьтр работи на бьлгария козельт местан да вьрви в турция да прави
бьлг партия и да влиза в турския парламент така разбирам аз демокрацията
63
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целта на биячите на бабички Симеонов, Карапачанов и Джамбаза, избирателите да не говорят на турски, затова сега като влезнат в правителството ще поискат още един официален език за да няма противоречие.
62
2
 
20
 
! Отговори
Само преди 4 години
не разбрах,месото СВИНСКО ли е,или някакво друго???
61
0
 
7
 
! Отговори
Досещащ се преди 4 години
Няма да са безплатно само тези, които не са гласували за "правилния" кандидат
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А това да си отделна група те кара да се чувстваш много чужд в Турция се чувстваме доста по-чужди от колкото в България и това не идва от лошо или негативно отношение на хората към нас или на нас към хората.
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен

Не разликата е друга. Имат ни за турци, но някак странят от нас. Просто сме с различен манталитет. А тука може да е всичко, но някак си пасваме с хората. Като отидем да учим например в университет се сливаме с групата. В Турция сме си отделна група и въпреки че ни уважават и не ни обиждат някак се запазва една дистанция.
58
3
 
24
 
! Отговори
O преди 4 години
Е месо ли нямат в Турция.. Както ги е почнал Ердоган...
57
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавам жена на български турчин (тя си е българка), та ми е разправяла за тях. В Турция не ги имат за турци, а им викат българи и не им признават турския диалект. У нас пък ги имаме за турци... На изборите пък само ги използват и карат като овце, демек това са окаяни хора, чужди и в двете страни.
56
1
 
11
 
! Отговори
Bill преди 4 години
До Анонимен 70
"Но трябва да си образован в материята за да го упражниш ефективно и в своя полза. Останалото са такива невероятни глупости... Смешници тръгнали да правят демокрация. И как ще я правиш като не разбираш бъкел ?"
Ми що? Лесно ще направят демокрацията- Султана иска нещо, всички се съгласяват доброволно, и ето има демократично мнозинство, от което липсват няколко отрязани глави...
55
5
 
32
 
! Отговори
Тото преди 4 години
Догодина в България с визи като чужди граждани. Дай Боже.
54
1
 
17
 
! Отговори
атракция преди 4 години
това като туризма за наивници в Египет - десетачка пазарлък за качване на камила, изненада стотачка за слизане. сега остана на границата турската армия, дето ги побутва изотзад да се блъскат в патреотите за повече екшън, да им конфискува и месото.
всъщност, за какво им е това месо, в Турция нямат ли?
53
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега ще си платят билетчетата, а месото ще отиде в контейнерите. Турските митничари много обичат някои да пренася месо
52
5
 
31
 
! Отговори
Али Кемал преди 4 години
Предатели и продажници са тези Турци
51
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ходенето под строй за гласуване само показва, че гласуващите са пълни нещастници , без мнение без пбразование без цел без мечти. Просто роби. Правото на глас е еда друга работа. Но трябва да си образован в материята за да го упражниш ефективно и в своя полза. Останалото са такива невероятни глупости... Смешници тръгнали да правят демокрация. И как ще я правиш като не разбираш бъкел ?
50
25
 
7
 
! Отговори
Горд циганин преди 4 години
Ние, когато дойдем на власт, ще дадем паспорти на всички родени на тази земя. 3 езика ще са официални. Старите изселници и техните внуци ще могат да дойдат по родните си места. Те са много добри хора! Българите не ги оцениха правилно.
49
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
изобщо не са виновни насила ги водят и ги заплашват
48
2
 
8
 
! Отговори
Нико преди 4 години
Тези *** не са ли потомци на онези дето им нахлузиха *** във ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ?