Карадайъ се надява на стабилност след изборите на 11 юли

ДПС се регистрира за участието във вота в ЦИК
62
Карадайъ се надява на стабилност след изборите на 11 юли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ДПС Мустафа Кададайъ се надява след изборите през лятото да се постигне такъв резултат, че да има стабилност.

Още по темата

След като внесе в ЦИК документите за регистрацията на движението за участието във вота, той коментира, че предстоящите избори са важни с оглед на многото кризи, които има в страната - здравна, социална, икономическа, пандемична, а и политическа.

„На 4 април бяха едни нужни избори. Една голяма крачка се направи в посока на възстановяване на демокрацията и рестарт на държавността, но тя беше само една крачка. Предстои ни да произведем едни важни избори, чийто резултат да бъде стабилност в държавата“, каза Карадайъ.

Относно скандала с подслушванията на политици той призна, че обикновено преди избори има много теми, които се отварят в различни посоки, а след изборите фактическата картина казва друго.

„Докато няма факти - някой, някъде нещо си бил казал, да правим анализ на анализите на някого, мисля, че не е редно“, посочи лидерът на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в племето *** не е задължително да се говори свободно български език за да си велик бей и да разпределяш парите на европейците във чалгясалото стадо
31
1
 
3
 
! Отговори
4epa преди 2 години
НАДЯВА СЕ ДПС ДА СЕ ДОКОПА ДО ВЛАСТА- И ДА РАЗГЪРНЕ ОБРА4ИТЕ ОТ ФИРМИ !!!!!!!!!
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извънземния от Венера )
29
3
 
1
 
! Отговори
РОМ преди 2 години
САМО В ДПС Е ИСТИНАТА!ДОГАН И ЕРДОГАН МИСЛЯТ ЗА НАС!
28
2
 
2
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
ДПС---БЕШЕ ПОЗДРАВЕНА ЗА ГОДИШНИНАТА СИ ОТ СУЛТАН-ЕРДОГАН!?Що да не гласувам за него , щом ще ми дава по 50-Э/мес....па и чалга ше ми пуска барабар с турските филми!
27
1
 
2
 
! Отговори
АЙДЕ , ДЕ .... преди 2 години
Нали след изборите ше ми спирате ония 50-лв. от ГЕРБ..???!!СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДПС И СУЛТАН ЕРДОГАН ЩЕ МИ ДАДАТ ПО 50-э....КАК ДА НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ!В МОЙТО СЕЛО ОТ 300-ЧОВЕКА ЧИСТИ БЪЛГАРИ , 140- ВЕЧЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДПС РЕДОВНО
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който разбие руската бизнескорпорация дъпъсъ и вкара д.р Ахмед Франкенщайн в панделата -ще стане НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ. Чорбаджи Данчо Ментата ще му се изпотят пендергастките очилца....
25
3
 
7
 
! Отговори
Верно ли преди 2 години
Право на глас ще има само плащащите данък доход в България?
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още когато ДС=БКП=БСП създаде ДПС то е сигурен гарант за несигурността в България. Само така могат да крадат спокойно.
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ДПС е първа сила,Бойко ще ви се види цвете!Ще построят джамии на всеки ъгъл и вместо камбани ще слушате как пее мюезин!
22
4
 
5
 
! Отговори
гласоподавател преди 2 години
До Анонимен18;Няма да има нужда, скоро в *** вторият официален език ще бъде турският. Господин Председател,господин Карадай,ние сме готови за изборите.Видя се,че без наш принос и съдействие правителство не може да се състави в България. За да се управлава държава трябва подхот и отговорност.Тези които са получили свободата си дарум могат да крадат и грабят своята държава.143 години,въпреки кланетата и погромите,ние турците градихме България а българите я разоряваха.Знаем цената на мира
21
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баба Ванга когато я питаха за политиката и кога ще се оправи България,беше казала:''Ке дойде един,он ке ви оправи!''Май иде на власт партията на Султан Ердоган!?
20
4
 
6
 
! Отговори
Каква стабилност!? преди 2 години
Да бяхте мислили като прехвърляхте гласове на ИТН,сега и секциите в Турция няма да са ви достатъчни!
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя се гласи да ви го отфърфори ре...заното парче. Ще му пащате 10 000 левчета а вие ще бачкате за 700 лева. Погледнете колко партии и партиики се регистрират. Всеки който мине 1 процент ще вземе субсидиика. Ще им я плащате от данъците си и от залъка на децата си. Ще гласувате ли за унищожителите си..Щото 30 години само това правите.
18
5
 
2
 
! Отговори
Слава на Ердоган преди 2 години
СЕГА ШЕ ВИДИТЕ--РЕД,ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ...СПОРЕД БИБЛИЯТА И КОРАНА...ЗАЕДНО!!!!ЛЕНИН И ПУТИН...ЗЕЛЕ ДА ДРОБАТ....ХАХАХАХААА
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС първа сила край!
16
3
 
4
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
ЧЕСТИТЕТЕ НА ДОГАН И КАРАДАЙЪ ---ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ!!!СЕГА ИМ Е МОМЕНТА ---ЗА ДОМИНАЦИЯ В ПАРЛАМЕНТА!!!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя *** научи ли български?
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
У нас никога не е имало стабилност,защото всички политици до момента ги интересуват личните интереси.Това е така ,защото всички в България ги интересуват личните интереси.Също така злото и зависта е огромна.Положението е нелечимо и това е и причината за 10 години да намалеем с над 1 милион и половина.
13
1
 
11
 
! Отговори
депесета преди 2 години
Надай се на стабилност с обръчи от фирми ментета дължащи милиарди на НАП и недосегаемите Пеевски Доган и ДанчЮ ментата.