Костадин Костадинов: Категорично някой се опитва да манипулира вота

Той коментира и високата смъртност у нас и Ковид кризата
9 ное 2021 22:30, Нели Христова
92

"Категорично някой се опитва да манипулира вота. Решението на ВАС, което не позволи да се въведе броенето на хартиените отрязъци, е допълнителен косвен аргумент в тази посока. Идеята да има хартиени отрязъци в тези машини е да има засичане на резултатите. Може да се касират частично изборите. В България съдът винаги взема политически решения", заяви кандидатът за президент от ПП "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR". Той коментира факта, че ЦИК реши да задържи до края на изборите 228 машини, които са собственост на "Сиела Норма". Устройствата не са сертифицирани и се намират в складовете на комисията.

Според него чрез допълнителните машини служебният кабинет се опитва да създаде организация, с която да манипулира вота.

"Този, който организира вота, той може да го манипулира. До април тази година го манипулираше ГЕРБ. Съответно сега те са тези, които най-много протестират срещу тази организация, защото знаят какво може да се случи, защото са го правили преди това същото", категоричен е кандидат-президентът.

По думите му у хората все пак може да се предизвика желание да излязат и да гласуват "въпреки всичко".

"На предишните два вота, в които бяха използвани машини, случаите на дефектирали устройства бяха 5 или 6 в цялата страна. Това показва, че машините са изрядни", изтъкна Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Събеседникът коментира и високата смъртност у нас и Ковид кризата.

"От една страна, имаме общество, което е застаряло, болно и което е с най-висока смъртност в света от години. Имаме по-висока смъртност от Афганистан и Сирия. Досега това не беше проблем. Сега имаме насаждане на психоза, тук е и голямата вина на управляващите", смята Костадинов.

Кандидатът за президент каза, че се е консултирал с медици относно нормата на антителата, които могат да бъдат открити.

"10 пъти над нормата - това е невъзможно. Няма такива антитела. Лекари ме информираха, че няма такава норма. Сигурен съм, че няма да излезе нито един такъв резултат, освен ако не е манипулиран тестът", категоричен е той.

Според него това се прави с една-единствена цел - да се успокоят хората преди изборите.

"Последните 12 месеци има бум на разкритите лаборатории. Решението е пълна нормализация. В момента 70% от населението на нашата страна е изкарало тази болест", смята Костадинов.


92
Още от Избори 2021
Проф. Герджиков към Радев: Вие не можете да бъдете обединител
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
5
 
! Отговори
Dan преди 3 седмици
ти чак сега разбра че вотът е манипулиран.
79
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Срамувам се от платените агенции, които непрекъснато ни налагат изборна победа за Радев! Почти 5 години се криеше в президентството като в окоп, погази конституцията, назначи служебно правителство от абсолютни лакеи и т.н Има достойни хора, но Радев не е между тях! Ще го запомним със съскането, личната неприязън към Борисов и одобрението му да се хвърлят павета и горяща слама срещу полицаите!!
78
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Когато един човек ти говори само за България, а на теб ти се причува само Русия и Путин, то това си е направо за диагноза. Не ми пука, че Костадинов си бил купил къща!На улицата ли да живее бе троляци? Аз съм гласувал за него, не вие, спокойно няма да си изплаща кредита с ваши пари! Пак ще гласувам за Възраждане, защото се борят за България и не са удобни, и ги плюят от всички партии, борещи се за кокала!
77
3
 
3
 
! Отговори
Инкогнито преди 3 седмици
Явно някои от вас са много прости.
76
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Мисля да гласувам,за Костя само и само на пък на цялата пародия. Не очаквам нищо от него." --------------- Напротив! Очаквайте да плащаме още повече на "великата" империя на злото, по стогодишна "традиция", да покажем благодарност, че ни нападаха и през 1916 и на 05.99.1944, да изразяваме почит с нови народни приношения за "паметници" на тази благодарност и послушание, да приемем тезата на путин, че азбуката ни не е наше, българско дело и т.н. та съвсем да обеднеем и да се обезличим като нация!
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Този, който организира вота, той може да го манипулира. До април тази година го манипулираше ГЕРБ. Съответно сега те са тези, които най-много протестират срещу тази организация, защото знаят какво може да се случи, защото са го правили преди това същото", категоричен е кандидат-президентът." ______________________________ Копейките казва индиректно, че ако той спечели, той ще е този, който "ще организира вота" т.е. и той ще " може да го манипулира."
74
14
 
6
 
! Отговори
анономен преди 3 седмици
Копейкин какво ще ги правиш тия къщи бе?
73
16
 
7
 
! Отговори
МАДУРО ПИТА преди 3 седмици
ЗА ОЩЕ ЕДНА КЪЩА ЛИ КОПЕЙКИН?!
72
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
протестирай бе копейкин- протест му е майката! Протест до дупка! Пък и ако капне малко субсидийка- много добре- още една виличка!
71
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
копейкин го прецакаха. Нищо не остана за него. освен субсидийката с която си построи вила на морето. Е поне не е капо!
70
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Стига да е против сертификатите и ограниченията гласувам за него. Ако ме е излъгал, значи нямам надежда в системата и се оправям сам.
69
16
 
6
 
! Отговори
Съвет преди 3 седмици
Копейкин , оглеждай се да не излезе отнякъде Марешки , че пак ще отнесеш боя ! Само Марешки може да вразуми такъв русофил като Копейкин!
68
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ТРЪГНАЛ КОСТЕЧКО, КОСЕ БОСЕ ВЪЗРОДИТЕЛЯТ НА ИЗМАМАТА, ГОЛ И БОС ДА ПРОДАВА ПАРТИЕН МАГДАНОЗ, СУБСИДИЙНИ ПАРИЧКИ ДА ИЗКАРА, ЧЕ МУ ТРЯБВА НОВ АПАРТАМЕНТ!...И НЕ САМО АМИ МНОГО, МНОГО ОЩЕ...
67
15
 
8
 
! Отговори
регенератион преди 3 седмици
Коцето беше много голям в очите ми-докато не му изкараха кирливите ризи-отврат!няма читави политици!
66
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Предупредих директорката на детето ми днес, бъде ли тестван с близалка или бъркане някъде - то тя става пътник. Готов съм да е излежа с всички последствия.... остана с отворена уста ... Само да ми посегнат на детето ... Кацаров, ще го преследвам докато съм жив!!!!!!
65
20
 
14
 
! Отговори
българин преди 3 седмици
Няма кой да те избере бе човек! Къде си тръгнал и ти Като Светльо Витков и много други!-:)))
64
8
 
23
 
! Отговори
Бигот преди 3 седмици
Ще гласуваме за "откачени" докато открием български Орбан, който да измете джендъроидите от България . Ако тоя не оправдае доверието , ще има следващ, и следващ и така докато нацелим човека и се освободим от тоя рак.
63
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Со росоидами Костя, со росоидами! Вместе с шпионами и машинами...
62
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някои за да са докопат до парламента са готови освен майките и децата си да продадат.
61
30
 
23
 
! Отговори
Истината преди 3 седмици
Такива като тоя трябва да бъдат наричани от политиката веднъж завинаги. One man show партия на измамник