Костадин Костадинов: Категорично някой се опитва да манипулира вота

Той коментира и високата смъртност у нас и Ковид кризата
9 ное 2021 22:30, Нели Христова
92

"Категорично някой се опитва да манипулира вота. Решението на ВАС, което не позволи да се въведе броенето на хартиените отрязъци, е допълнителен косвен аргумент в тази посока. Идеята да има хартиени отрязъци в тези машини е да има засичане на резултатите. Може да се касират частично изборите. В България съдът винаги взема политически решения", заяви кандидатът за президент от ПП "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR". Той коментира факта, че ЦИК реши да задържи до края на изборите 228 машини, които са собственост на "Сиела Норма". Устройствата не са сертифицирани и се намират в складовете на комисията.

Според него чрез допълнителните машини служебният кабинет се опитва да създаде организация, с която да манипулира вота.

"Този, който организира вота, той може да го манипулира. До април тази година го манипулираше ГЕРБ. Съответно сега те са тези, които най-много протестират срещу тази организация, защото знаят какво може да се случи, защото са го правили преди това същото", категоричен е кандидат-президентът.

По думите му у хората все пак може да се предизвика желание да излязат и да гласуват "въпреки всичко".

"На предишните два вота, в които бяха използвани машини, случаите на дефектирали устройства бяха 5 или 6 в цялата страна. Това показва, че машините са изрядни", изтъкна Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Събеседникът коментира и високата смъртност у нас и Ковид кризата.

"От една страна, имаме общество, което е застаряло, болно и което е с най-висока смъртност в света от години. Имаме по-висока смъртност от Афганистан и Сирия. Досега това не беше проблем. Сега имаме насаждане на психоза, тук е и голямата вина на управляващите", смята Костадинов.

Кандидатът за президент каза, че се е консултирал с медици относно нормата на антителата, които могат да бъдат открити.

"10 пъти над нормата - това е невъзможно. Няма такива антитела. Лекари ме информираха, че няма такава норма. Сигурен съм, че няма да излезе нито един такъв резултат, освен ако не е манипулиран тестът", категоричен е той.

Според него това се прави с една-единствена цел - да се успокоят хората преди изборите.

"Последните 12 месеци има бум на разкритите лаборатории. Решението е пълна нормализация. В момента 70% от населението на нашата страна е изкарало тази болест", смята Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
5
 
! Отговори
Dan преди 2 години
ти чак сега разбра че вотът е манипулиран.
64
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срамувам се от платените агенции, които непрекъснато ни налагат изборна победа за Радев! Почти 5 години се криеше в президентството като в окоп, погази конституцията, назначи служебно правителство от абсолютни лакеи и т.н Има достойни хора, но Радев не е между тях! Ще го запомним със съскането, личната неприязън към Борисов и одобрението му да се хвърлят павета и горяща слама срещу полицаите!!
63
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато един човек ти говори само за България, а на теб ти се причува само Русия и Путин, то това си е направо за диагноза. Не ми пука, че Костадинов си бил купил къща!На улицата ли да живее бе троляци? Аз съм гласувал за него, не вие, спокойно няма да си изплаща кредита с ваши пари! Пак ще гласувам за Възраждане, защото се борят за България и не са удобни, и ги плюят от всички партии, борещи се за кокала!
62
3
 
3
 
! Отговори
Инкогнито преди 2 години
Явно някои от вас са много прости.
61
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мисля да гласувам,за Костя само и само на пък на цялата пародия. Не очаквам нищо от него." --------------- Напротив! Очаквайте да плащаме още повече на "великата" империя на злото, по стогодишна "традиция", да покажем благодарност, че ни нападаха и през 1916 и на 05.99.1944, да изразяваме почит с нови народни приношения за "паметници" на тази благодарност и послушание, да приемем тезата на путин, че азбуката ни не е наше, българско дело и т.н. та съвсем да обеднеем и да се обезличим като нация!
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Този, който организира вота, той може да го манипулира. До април тази година го манипулираше ГЕРБ. Съответно сега те са тези, които най-много протестират срещу тази организация, защото знаят какво може да се случи, защото са го правили преди това същото", категоричен е кандидат-президентът." ______________________________ Копейките казва индиректно, че ако той спечели, той ще е този, който "ще организира вота" т.е. и той ще " може да го манипулира."
59
14
 
6
 
! Отговори
анономен преди 2 години
Копейкин какво ще ги правиш тия къщи бе?
58
16
 
7
 
! Отговори
МАДУРО ПИТА преди 2 години
ЗА ОЩЕ ЕДНА КЪЩА ЛИ КОПЕЙКИН?!
57
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
протестирай бе копейкин- протест му е майката! Протест до дупка! Пък и ако капне малко субсидийка- много добре- още една виличка!
56
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
копейкин го прецакаха. Нищо не остана за него. освен субсидийката с която си построи вила на морето. Е поне не е капо!
55
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига да е против сертификатите и ограниченията гласувам за него. Ако ме е излъгал, значи нямам надежда в системата и се оправям сам.
54
16
 
6
 
! Отговори
Съвет преди 2 години
Копейкин , оглеждай се да не излезе отнякъде Марешки , че пак ще отнесеш боя ! Само Марешки може да вразуми такъв русофил като Копейкин!
53
15
 
8
 
! Отговори
регенератион преди 2 години
Коцето беше много голям в очите ми-докато не му изкараха кирливите ризи-отврат!няма читави политици!
52
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предупредих директорката на детето ми днес, бъде ли тестван с близалка или бъркане някъде - то тя става пътник. Готов съм да е излежа с всички последствия.... остана с отворена уста ... Само да ми посегнат на детето ... Кацаров, ще го преследвам докато съм жив!!!!!!
51
20
 
14
 
! Отговори
българин преди 2 години
Няма кой да те избере бе човек! Къде си тръгнал и ти Като Светльо Витков и много други!-:)))
50
8
 
23
 
! Отговори
Бигот преди 2 години
Ще гласуваме за "откачени" докато открием български Орбан, който да измете джендъроидите от България . Ако тоя не оправдае доверието , ще има следващ, и следващ и така докато нацелим човека и се освободим от тоя рак.
49
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои за да са докопат до парламента са готови освен майките и децата си да продадат.
48
30
 
23
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Такива като тоя трябва да бъдат наричани от политиката веднъж завинаги. One man show партия на измамник
47
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който реве против машините е за статуквото управление на ГЕРБ-ДПС-БСП и другите кръвопийци. Щом искате да ви краде евророма гласувайте за статуквото !!!
46
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хехехе, ето го поредния проект на Борисов и ДС ..Умряха другите патриоти и включиха този смейотанчо !!