Бойко Борисов: Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев

Лидерът на ГЕРБ беше на посещение в Ловеч
18 мар 2023 13:00, Нели Христова
161
Бойко Борисов: Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев
Снимка: БГНЕС

Нищо не се променило от времето на Мирчо Спасов, защото е дошъл Бойко Рашков. Трябва да си лош човек, да ти е мъчно на душата, за да наричаш концентрационен лагер "Слънчев бряг". Като станах главен секретар исках да измия мъката на майка ми - нейн близък е умрял в лагерите. В архивите пишеше: умрял от червен вятър в лагера "Слънчев бряг.

Сега новото поколение не знае кой е Кацамунски, Мирчо Спасов - разбирате и двойното унижение - умрял от червен вятър на "Слънчев бряг".

Така емоционално започна речта си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в залата на читалище "Наука" в Ловеч.

За "Хемус" съм благодарен на тези след нас, че финансираха нещо, макар и малко. Сега вече до Ловеч щеше да се върви за 10 минути от сегашната отбивка.

А помните ли как източваха нарочно язовирите - но Томислав (Дончев) се снима с вестник на съответната дата и се видя пълен язовир, уплашиха се и повече не източваха язовири, припомни Борисов.

Петков каза че Велкова си противоречи - не, това секретен доклад, но като стана достояние, те я заплашиха и тя затова се дърпа. Нахвърлиха й се всички, защото това е положението в държавата, коментира дебатите след коментара на Велкова за състоянието на финансите.

Защо Любо Ганев ме поздравява. Ами като станах премиер София нямаше спортна зала, Пловдив и Русе - също. А Варна - Варна имаше, там се събираха на волейбол хиляди. Имаше нужда от ремонт. Като направихме обследване се оказа, че подът е подпрян на колони, а те висят във въздуха, а под него 9 м вода! Господ ни спаси! Направихме наново залата.

Ами в Бургас - от 2 години е построена най-голямата зала в България, по-голяма е от "Арена Армеец". Не я пускат, за да не кажат че ние сме я направили.

Същото е и за църквите и манастирите - без господ нищо не можем да направим. И това, че оцеляхме през тези 2 г. също е божа работа.

Силата е нашата слабост, прекалено сме силни. Опонентите не могат да боядисат това, което сме направили. Видях снощи (в петък вечерта) мантинелата край Казичене - стои месеци след катастрофата с мигранти, няма маркировка.

Асен Василев казва, че живеете по-добре. Ако се съгласите с това - повече няма да ме видите.

Силата е армията - може да има 7 лидери, но силата е в армията. Аз като се сетя какви глупости см правил на 20, 30, 40 г. и повече - важно е да има и един двама с побелели коси, но трябва да има млади.

2009-а заварих най-голямата криза след голямата депресия. После - миграционната криза. След нея ни сполетя ковид - нямаше медицински протокол, светът не знаеше какво да прави, но успяхме да прекараме България по най-добрия път.

Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев. Искат още няколко милиарда от данъци - от малки и средни фирми. но ще пострадат бели фирми, прозрачните, които движат икономиката. Няма да подкрепим да обложат ресторантите, фитнесите - най-пострадали от ковид, тогава те бяха толерантни, сега ще ги подкрепим.

Че е трудно, така е! Аз съм от малкото хора, които знаят как, трябва ни вашата подкрепа. Знаем как, но ни трябва мощна подкрепа.

И много ви благодаря, че в събота по обед дойдохте тук, завърши Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
16
 
11
 
! Отговори
Герб преди 1 година
победа!
84
10
 
12
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Борисов, всички беди от 2009 година насам са по твоя вина и на твоите гербераси! Вие дори и в момента саботирате държавата, дори и в опозиция дърпате икономически към провал всичко, защото реалната власт продължава да е във вашите фирми! Тези дето си ги наприказвал, вървят единствено на партийната ви сбирка, другаде НЕ!
83
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха Борисов да каже 12г. защо не ни откачи от Руската зависимост и продължаваше да ни обвързва, сега тръгнал да се измива с новите партии че те били виновни !Хайде стига бе не сме малограмотни като избирателите ти
82
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хитър и умен имат различно значение, хитър е от същия корен като похищение, или разхищение.
81
2
 
2
 
! Отговори
Дирхам Хасан преди 1 година
Когато Бойко беше Главен Секретар на МВР от НДСВ в пресата излезе английска Монархическа статия оплюваща варварската дивашка монархия Мароко досущ като спомените на вуйчото на Руши СУНАК от варварската дивашка червена БКП на Бойко от БКП на Банкя....Баце банкянски БКП и ДС червенотиквен англомонарх журналист ти намекват че Мароко като България нямат петрол.......Не сте за България червените фердинанд а трябва да сте шефове на банките Ротшилд,шефове на ОПЕК.......Бедни сме за вас
80
8
 
6
 
! Отговори
мак преди 1 година
Как не ви омръзна да го отразявате. Едно и също всеки ден през 5 минути. Тоя сигурно обикаля на "инспекции", гледа - тук няма пеш. пътека, там има бо.луци, тук дървото е криво, записва си, а после в кампания изобличава управляващите. *** грандомански. А помните ли скапаните магистрали? А кражби в земеделието на танева? А апартаментгейт? Заемете се с други партии, те също имат предизборни кампании, а не само този ваш началник.
79
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хитър национален предател и крадец -- още има наивници да му вярват, защо да не се пробва до последно.
78
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 83 Понеже говори несвързани глупости - така и не си успял дори един контрааргумент да представиш срещу казаното.....Забавно!
77
1
 
2
 
! Отговори
Зееви преди 1 година
Сорос и Мосад на БКП и и офицера от родната ДС на Цвъ Цвъ :Гад Израели и в момента Ви строят новия СССР без национализъм.............то ест българи,руснаци,англичани и сие Няма да има..................Крайна цел на такива немарксистки е само един глобален съветски етнос на цялата планета
76
5
 
7
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Дядо Бойко ,10% от твойте простацищегласуват за Копейкин.
75
6
 
10
 
! Отговори
Чукча писател преди 1 година
Когато си с биполярно разстройство, а хората те имат за лидер на една залязваща крадлива свита.
74
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак се крие и после несвързано говори тоя дебел страхливец
73
2
 
4
 
! Отговори
художника преди 1 година
до Професора:Професорче, ти си професор, колкото аз съм космонаФт!
72
7
 
5
 
! Отговори
Казах преди 1 година
ПП ,ГЕРБ ,ДБ,дпс , все сте еднакви -мошеници от класа !
71
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бандит банкяски марш в затвора!!
70
16
 
9
 
! Отговори
Професор преди 1 година
Преди години писах "изтървем ли Бойко изтървали сме България". Бил съм прав. Виждате че за две години България потъна като Титаник. Никой не може да управлява като Генерал Борисов!
69
4
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Този личи че като чавдарче и...пионерче е ял само варени...картофи и филии със свинска мас -приказва несвързани врели-некипели.
68
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помните ли лъжeцa c eвтините горива, а? И отстъпката Ви премахна. При неговото управление успя да ни докара до най-голямата смъртност, най-ниски доходи, да прогони 1 милион българи и да натрупа чекмеджето си с кюлчета и еврацu!
67
5
 
11
 
! Отговори
да знаете преди 1 година
По-голЕм циркаджия от Борисоff нЕма у таз държавица!
66
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама като беше Велкова зам министър на Асен Василев две години тогава беше хубава и ти не рева, а?