Доц. Мангъров на регистрацията на АБВ, води листа на партията

Партията на Георги Първанов се явява сама на вота
80

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партията АБВ внесе 3168 подписа за регистрация в ЦИК.

Документите внесоха лидерът на АБВ Румен Петков, доц. Атанас Мангъров, лидерът на АБВ - Младежи д-р Пламена Заячка и председателят на АБВ-София Христо Колев. На парламентарните избори на 4 април от АБВ ще се явяват самостоятелно на вота.

Мангъров ще бъде водач на листа, след като структурите в 5 области го номинираха.

Той коментира, че нормалните хора в страната са най-голямата политическа сила.

„Ако те стъпят на краката си и преодолеят страховете си, ще ни подкрепят“, коментира доцентът.

Той призна, че е получил покани и от други политически сили, но е избрал АБВ, защото имат едни и същи виждания по отношението към COVID пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Аз ще гласувам за Мангъров.
65
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТРЪПКИ МЕ ПОБИВА ОТ ТОЯ ЧОВЕК!
64
1
 
4
 
! Отговори
Росица преди 3 години
До Анонимен Всички коментиращи - АНОНИМНИ?????? Уж мъже ,а ***. Като сте толкова умни и имате мародавно мнение,що се криете, ???
63
5
 
2
 
! Отговори
МАНГЪРА преди 3 години
Аз съм КОПЕЙКАДЖИЯ да ге....
62
5
 
8
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
в АБВ са руски матрьошки гоце подари на руснаците няколко милиарда лева за големия шлем южен поток , но с подкупа си купи едно хотелче в Кюстендил да има за детето
61
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
презирах тази московска кукла на конци и с право
60
7
 
6
 
! Отговори
илюминат - ренегат преди 3 години
Чрез сделката си с АБВ този човек се самозастреля! Уважавах го,но ми падна в очите!
59
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЛЕД КАТО СЕ НАГЛЕДАХМЕ НА ЗАЯВКИТЕ ОТ ВСЯКАКВИ ИНДИВИДИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ СЕ НАЛАГА ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПСИХИАТРИЧЕН ПРЕГЛЕД, А СЪЩО ДА ДЕКЛАРИРАТ, ЧЕ НЯМАТ ЗАВИСИМОСТИ ОТ АЛКОХОЛ И АКТИВНИ СУБСТАНЦИИ- ПРЕД ОЧИТЕ НИ ФЪФЛЯТ ОПИАНЕНИ И НЕАДЕКВАТНИ- ОТ ПАРТИЯТА НА СЛАВИ И СЛАФЧУ, ГНОМЧЕТО ГЕНЕРАЛ, ДРУГИЯТ ГЕНЕРАЛ РУМЕНЧУ- СПРИ АЛКОХОЛА ПОНЕ ПРЕДИ ИЗЯВИ! - НАПРАУ НИ ОТЧАЯХТИ ВА ХАЯРСЪЗИ....
58
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Когато малко умните политици, не прочели дори една книга за 60 години и дума на чужд език , ,,управляват пандемията" , стават за смях и завоюват първо място по смъртност в света ."Още повече заради такива и други изпитани вече ***, дето доказано не ги е грижа за народа, а е заради мангъровци, които ни подлъгваха да не взимаме елементарни мерки, та измря сума ти народ... още повече заради такива трябва да внимаваме, да не гласуваме за тях и да не ги избираме!
57
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато малко умните политици, не прочели дори една книга за 60 години и дума на чужд език , ,,управляват пандемията" , стават за смях и завоюват първо място по смъртност в света .
56
11
 
11
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ИСКАШЕ НАСИЛСТВЕНО ИМУНИЗАЦИЯ С КАЛПАВА И НЕИЗПИТАНА ВАКСИНА, НО ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ ГО ИЗОБЛИЧИ В ПОРЕДНАТА СТОХИЛЯДНА ЛЪЖА !!!
55
13
 
13
 
! Отговори
ЕЙ , СТАДОТО .... преди 3 години
МАНГЪРА , ЩЕ ВИ ЛЕКУВА ОТ К-19, СЪС "СЪВЕТСКИТЕ МЕТОДИ" НА "СТАДНИЯ ИМУНИТЕТ"!КОЙТО ОЖИВЕЕ --ЖИВЕЕ...ДРУГИТЕ ЩЕ ГИ КАРАТ НА КЛАННИЦАТА... "ЗА КЛАНЕ, ПО НЕОБХОДИМОСТ"//....ИЛИ НАПРАВО НА ГРОБИЩЕТО...ХА,ХА,ХААААААААТОВА Е ТО --"РЕАЛНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ " .....ПО СТАЛИНСКИ МОДЕЛ!!!
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
komunisticheskite vampiri ot arheologicheskite muzei sa ojiveli mai?! sled poiavata na bg offshornata princesa hristinka bobokova na offshornite bg bokluci vazkrasvat poleka leka...;-))) ...
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Гласувайте за Мангъров, а не за учиндолските крастави магарета"НЕ гласувайте за комунистическата мафия АБВ на Мангъров, нито за мутро-чалгарина.
52
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Това е Алтернативата.. Като не ви харесва, пускате за г-н Борисов и...БСП са си ОК с Борисов, доста добре се срастнаха през годините.Нека на 4.04.2021 направим МОЩЕН вот за Алтернатива за българско възраждане (АБВ)!"АБВ също отдавна са си ОК с Борисов.Не забравяйте бизнес и ловните дружки агент Гоце, основателят и идеолог на АБВ и техническия контрол бойчо.
51
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
31АнонименМасово да се гласува за Мангъра!Тоя човек ще спаси нацията от геноцид!!!Вече "спаси" доста "сухи съчки" - наши родители, баби, дядовци...Съветите му увеличиха заболелите, задръстиха болниците, те не успяваха да поемат болните за лечение и това е резултатът!Хората ги няма вече, а вирусът си стои...не изчезна лятото на 2020, както "великият, уникален специалист" убеждаваше непрекъснато!
50
2
 
3
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Извинете: Мангъров
49
10
 
7
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Ще гласувам за Манганов, защото само той ще ни освободи от отвратителните парцали ммм по лицата
48
3
 
12
 
! Отговори
русенец преди 3 години
Интересно ми е АБВ кой я издържа. Че не е от членски внос е ясно, ама все пак вождовете на партията имат сметки за плащане, а очевидно не са от хората, които искат или могат да свършат някаква работа дори срещу заплащане.
47
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте за Мангъров, а не за учиндолските крастави магарета

Спонсорирани публикации