Баща остави бебето си във влак и отиде за цигари...

Машината обаче отпътувала, без да го изчака
7 фев 2019 21:30, Нели Христова
13

 Във филмите и сериалите от 90-те, сценаристите често използват клишираната фраза, изпълнена с черен хумор "Баща ми отиде за кутия цигари и никога повече не се върна".

Но понякога тези клишета се превръщат в половинчата забавна истина.

Млад баща се качва на влак в щата Охайо, държащ в ръцете си кошче с новородено бебе. Внимателно го поставя на една от седалките и решава, че е удачно да го остави и да слезе от превозното средство за да си купи... цигари.

Но машиниста има да гони график и се приготвя да потегля. Друг пътник във вагона решава че може да предупреди бащата удряйки по стъклото, но вече е късно. Вратите на влака се затварят и той тръгва.

Уплашеният родител започва да бяга след машината, но едва ли може да се пребори с нейната скорост. За щастие пътниците във влака успяват да уведомят машиниста, която се връща обратно на гарата за по-малко от пет минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4: в държава-клоака, в която образованието ни от години е плачевно, а в университет се влиза и със среден 3, не можем да очакваме от журналистите грамотност вече.
4
1
 
29
 
! Отговори
Старият машинист преди 5 години
ТОЗИ, който е писал (или по-точно превеждал) статията, със сигурност никога не се е качвал на влак."Машиниста (правилно е машинистЪТ) има да гони график и потегля."Това не е маршрутка. Машинистите потеглят само, когато им разрешат."Пътниците уведомяват машиниста, коЯто се връща обратно в гарата!"Значи, машинистът (който според *** е от женски род) оставя влака на междугарието и се връща пеша в гарата! Защото да върне обратно влака в гарата не е толкова просто нещо, колкото си мислят някои.
3
9
 
1
 
! Отговори
До Додо преди 5 години
То затова ли България е на последно място в ЕС и постепенно пада до нивото на аборигенски африкански държави? Аман от слабоумни бай ***, които си мислят, че са най-интелигентните и другите са под тях. Аре ходи си земай най-ниската заплата в Европа, пускай вип брадъра и хващай ракията.
2
2
 
4
 
! Отговори
Подобие преди 5 години
на влака между Банкя и Елин Пелин, както и на загорелите пътници.
1
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Внимателно го поставя на една от седалките"...Вие, шегувате ли се. Направо си го хвърли. А, че е мало*умен е мало*умен, спор няма.