Греховете на политиците в "Изповедите"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
11 юли 2020 14:49, Петя Славова
0
Греховете на политиците в "Изповедите"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Мръсните тайни на политиците разкрива Роберто Андо в "Изповедите".  Елегантен трилър, който ни вмъква в битието на висшата политическа класа, която води конците на световната политика.

След като е намерен мъртъв един от най-висшите в света министри и финансисти от страните членки на Г-8 в Германия, всички се смразяват от ужас.

Не, защото колегата им е починал, а защото може да е издал тайните си пред изповедника. Всички са се събрали в брилянтна бяла къща - хотел на брега на балтийско море, за да коват икономическите стратегии, които ще засегнат най-вече слабо развитите страни.

Андо ясно и категорично се прицелва в слабостта на силните - греховете им, които не могат лесно да бъдат изчистени, а най-големият им страх е да не станат публични.

Режисьорът предлага динамична, безкомпромисна драма, носеща криминален елемент. Кукловодите отдана са загубили ясна представа за това, кое е позволено и кое не, а смъртта на един от тях още повече напряга сюжетната линия, ясно показвайки, че жертви има, но невинни - не.

Главните роли са поверени на Тони Сервило, Даниел Отьой, Пиерфраческо Фавино, Анди дьо ла Тур, Стефан Фрайс, Джон Киоу, Мориц Блайбтрьой, Кони Нилсен, Мари-Жозе Крос, Ламберт Уилсън, Того Игава, Алексей Гусков, Ричард Самел и др.

Гледайте "Изповедите" на 12 юли от 00.45 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари