Носенето на маски на открито в Сицилия вече е задължително

Италия регистрира над 1700 новозаразени за денонощие
30 авг 2021 10:49, Ния Христова
38
В Сицилия затягат COVID мерките заради скок на новозаразените, както и на хоспитализираните. Носенето на маски на открито от днес е задължително, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Мярката беше предприета, след като страната регистрира над 1700 новозаразени за денонощие.
 
Навсякъде в Италия е задължително и носенето на маски на закрито.
 
По данни на здравните власти в страната, със завършен имунизационен цикъл са над 55% от сицилианците, което е и най-ниският процент в сравнение с другите региони на Италия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
6
 
! Отговори
ДжапанкЪ преди 2 години
Маските в обществения транспорт, в магазините, търговските центрове, обществените учреждения и офиси - Да!!!! Но, на улицата, парковете, откритите пространства... е това вече е върхът на п.рот...тията!!!
34
0
 
4
 
! Отговори
Hoho_Boho преди 2 години
До 19 - На мене маската въобще не ми пречи, защото мога да се правя, че я нося. Дразни ме самото безмислие на това занимание - да ходим маскирани.
33
1
 
9
 
! Отговори
до 31 от славянин преди 2 години
Всеки % повече ваксинирани би трябвало да води до % по-малко заразени и болни, а такава корелация в повечето държави няма! %-ът позитивни в масово набодения израел защо всеки ден е по-висок от %-ът позитивни в масово ненабодената България, нали според вашата логика трябва да е обратното!? Според сайта WORLDOMETER завчера, 29. 08, в израел са открити 6832 нови позитивни и 39 са умрели - при 60 % ваксинирани с две дози и над 20 % ваксинирани с три дози!
32
0
 
3
 
! Отговори
до 31 от славянин преди 2 години
И населението на Малта е малко повече от половин милион души, 13-14 пъти по-малко от това на България, освен това е островна държава - няма сухопътна граница с никого!
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там само мафиоти нормално е да са сьс маски да не се познаят - така се избягват много проблеми на полицията
30
0
 
9
 
! Отговори
до 31 от славянин преди 2 години
Малта допреди две седмици беше в червената зона бе, тиквичке! Така както е набодена на 90 %!
29
1
 
1
 
! Отговори
до 26 от славянин преди 2 години
Явно ти пък четеш само ''най-истинните'' сайтове, въпросът е дали можеш да го докажеш! Да докажеш, че официалните сайтове са ''най-истинните''! Предполагам, че истинността на едно нещо, не е задължителен атрибут на официалността!?
28
3
 
0
 
! Отговори
Гуфу преди 2 години
До Martin- Ами нищо не става щото не се ваксинирате. Само 19 процента от населението, това е нищожно. Трябва над 70% ваксинирани за да има ефекта, който желаем. Да си чул нещо за вълна в Малта? Там са ваксинирани 90% от населението. Та те това стана.
27
0
 
3
 
! Отговори
до 27 от славянин преди 2 години
Само че ние не сме лекари и не стоим пред отворени кореми по 10 часа на денонощие като теб, затова не можеш да уеднаквяваш твоето и нашето положение! Аз стоя в магазин не повече от 5-6 минути и то не пред отворени пред лицето ми кореми! Има разлика между твоето и моето положение и между твоята и моята причина да носим или не носим маски, нали!?
26
1
 
6
 
! Отговори
Баче Кике преди 2 години
Какво стана?! Нали измряха още миналата година почти цялото им население от тази фейк гад. 60.1% са до момента напълно ваксинираните с 20 дози. Не мога да си обясня, колко трябва да си тъn за да им вярваш на глупостите
25
2
 
4
 
! Отговори
до 22 до 24 преди 2 години
Ми аз съм лекар и седя с маска в операционната за чернодробни резекции на алкохолици по 10 часа с маска без да я махам и за секунда. А тя не пази мен, а пази отворения корем да не ми пада *** вътре. Викам да кажа че се задушавам и да кажа че ми затварят устата да мълча, или че ми е топло.
24
3
 
3
 
! Отговори
До славянин преди 2 години
Явно четеш фалшивите сайтове. Типично за теб! Руските *** много се постараха и има фалшиви, които доста приличат на истинските.
23
6
 
2
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Какво толкова ви пречат маските... *** що да ми пречат ба.То без друго хладнииичко цело лето, тамън да ми топлят. И да се поразвъдят разни бактерийки, щото в болниците чакат. А пък за астматиците са направо лекарство за пеесе стинки.
22
2
 
6
 
! Отговори
Айнщайн преди 2 години
Да правиш едно и също нещо по едим и същи начин е лудoст и глуупостт
21
5
 
17
 
! Отговори
ДО анонимен 19 преди 2 години
Сериозно ли питаш какъв дискомфорт причиняват маските? На теб никакъв ли не ти причиняват? Не се задушаваш? Нямаш проблеми с кожата? Не ти е трудно да дишаш? Не осъзнаваш, че маските са за да мълчат хората, а не за да ги пазят??
20
2
 
17
 
! Отговори
Martin преди 2 години
Ваксините ще ви върнат към нормалния живот. Така се говореше преди 8 месеца. И кво стана...
19
1
 
8
 
! Отговори
мда, интересно преди 2 години
"Защо слагате старо видео? Хората са са със зимни якета." Така обясни някой в едно интервю- пускат ни нещо, че се случва някъде, например военни камиони, и ние понеже не сме там трябва да вярваме.Пускат в друг край на света нещо друго и ние пак трябва да вярваме...Така лятото говореха за Гърция: с маски на плажа, с ваксина на заведение. Отиваме там, човек до човека, заведения - пълни...
18
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво толкова ви пречат маските, искам някой да ми каже какув дискомфорт им причинява. Какво толкова, нали помагат против разпространението, на вас лично нищо не правят.
17
3
 
12
 
! Отговори
до 16 от славянин преди 2 години
В Израел където 84 % от населението над 12-годишна възраст е набодено с една доза, 60 % с две дози и над 20 % с три дози, %-ът позитивни е 7,81 %, в България където набодените с две дози са 16 %, %-ът позитивни е 5,9 %! Да продължавам ли или ще четеш сам!
16
5
 
4
 
! Отговори
до 16 от славянин преди 2 години
В Израел където 84 % от населението над 12-годишна възраст е набодено с една доза, 60 % с две дози и над 20 % с три дози в момента болните в тежко състояние в болниците са 752, в България където с две дози са набодени 16 %, тежко болните в болниците са 298! Да не продължавам, чети сам!