Алибегов: Пълен абсурд е безплатен тест да струва 10 лв.

Служителите да идват на работа и без сертификат, призова той
25 окт 2021 12:15, Ния Христова
154
Алибегов: Пълен абсурд е безплатен тест да струва 10 лв.
Снимка: БГНЕС
"Каква е разликата между моят сервитьор и държавен служител, където са по 20 човека в стая? Не може да има разделение на работещите хора в България. Аз лично ще кажа на служителите си, че който има документ - има, който няма, пак да си идва на работа. Нямаме право да ги спрем да идват на работа или да ги пуснем в неплатен отпуск. Имаме 20% ваксинация". 
 
Това коментира пред Нова тв Ричард Алибегов, председател на БАЗ и Алианса на туристическата индустрия в България.
 
Той изтъкна, че в момента тестовете струват между 35 и 45 лева. 
 
"От три седмици сме организирали правенето на тестове, една част плащаме браншовите организации или заведенията. Клиентът плаща 10 лв., другите – ние. Това струва по няколко хиляди лева на ден на собствениците", заяви Алибегов.
Още по темата
 
Според него трябва да се приемат теста на антитела на преболедуваните, но нерегестрирани, както и европейската концепция за безплатни тестове.
 
"Безпрецедентно е да се въвежда зелен паспорт при под 60% ваксинация, защото застрашава икономиката на страната. Това е смърт за бизнеса. Имаме 1,5 млн. преболедували. Пълен абсурд е безплатен тест да струва 10 лв.", смята Алибегов.
 
Той подчерта, че проверяващите също трябва да представят зелен сертификат. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
алчното ко.еле...надъхвано от дпс-гроб...си въобразява,че лапането ще продължи!...България отказва да плаща сметките на мафиоти продаващи дрого,сеещи разделение и хаис..с цел да излъжат хората да гласуват за мафията дпс-гроб!опити за преврат са действията на дпс-гроб!атаката срещу Президентството...доведе до ...представете си...до какво ще доведе...опит за преврат...ще ви избесим по-стълбовете...ЕС е зависим съучастник на мафията внедрена от...русия,опити да завладеят Света ни,Бог да пази САЩ...
122
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои казина дават подарък 200 лв ако е ваксиниран и влезе в казиното ,тоя шебек като толкова много ***,защо не дава и той по 200 лв като се прави на отворен )
121
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Файда от тия тестове, по 5 правихме в семейството, всички отрицателни. Днес пускаме антитела, яки количества..
120
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълен Абсурд е че се дава трибуна на мазни елементи като теб,които се опитват да налагат дневният ред в държавата по време на чума!
119
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алибегов е реалния премиер на България, каквото поиска всичко моментално му дават.
118
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърството трябва да се глобяват.Глобите трябва трябва ябва да започват от 5хил.лева.Който не плати да бъде затворен в Белене и оставен сам да оцелява. Държавата не трябва да харчи пари за храна и охрана.Който бяга, да отстрелян.
117
0
 
6
 
! Отговори
Добре дошли в 2021ва преди 2 години
Така е днешното време на Новоговора - "безплатни" тестове за по мин. 10 лв.; "доброволни" васкини с/у информирано съгласие; безвредни автомобили с батерии, натъпкани с тежки метали, "дискриминирани" хомосексуални и още и още ... Фантазията на Оруел е бедна в сравнение с нашето настояще.
116
2
 
3
 
! Отговори
hahahaha преди 2 години
тарикат мъж не мрънка.
115
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И ти си пълен абсурд,ама те дават по телевизора.При това гнусен.
114
7
 
9
 
! Отговори
Solar Power преди 2 години
До Анонимен: Напред към Европа. Там септември тестовете бяха безплатни но от октомври вече си ги плащаш сам. Здравната система не е длъжна да ги плаща. Осигурила ти е ваксина за 15$. Здравната система достатъчно плаща по няколко хиляди лева на пациент в болница.... а би трябвало там да постъпват при 5% ваксинирани точно и 5% неваксинирани. Уви постъпват 95% неваксинирани които харчат хиляди вместо 16$
113
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Али Бегай, задача за 5-ти клас към теб: Лекар от спешна помощ колко пъти може да седне в твоето заведение с 1000лв заплата, първо, при новите цени и 9%ДДС, второ, при старите цени и 20%ДДС. Бизнесът, бизнесът, икономиката... някакви ей такива бизнесмени, интелекти, то затова и икономиката е кръчми и ресторанти. Квит бизнесмените, такава и икономиката.
112
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докога ще му дават думата на тая неокъпан съмнителен индивид?! Не е ли ясно, че не представлява никого, а е просто една политическа креатура на Тиквата? Той искал това, той предлагал еди какво си.. Какъв си ти бе? Един кръчмар! Миналата година, когато Тиквата ви затвори за няколко месеца, защо не ти чувахме гласчето да ревеш? Може би и сега това трябва да стане, за да затворят голямата уста на такива като теб, с много претенции. Идете на запад да видите как е
111
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя какъв е отвратителен. Прилича на кръстоска между анадолски глиган и кавказка мечка
110
4
 
13
 
! Отговори
Бай Хуауей(о) преди 2 години
Тая манипулация, че "ваксините" предпазвали от нещо, няма да издържи дълго. Положението в най-ваксинираните държави е най-тежко, но засега мейнстрийм медиите успяват да поддържат заблудата. Всичко е до време. Все едно да ремонтираш теч от магистрален водопровод с латекс и нонстоп пропаганда. Това са "ваксините". Неслучайно фирмите производителки и държавата бягат от отговорност с декларацията за информирано съгласие.
109
1
 
4
 
! Отговори
Тим преди 2 години
Този *** по-надолу, който се представя с моето име и плюе ваксините, да има смелостта да излезе със собственото си име! Жалък страхливец!
108
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бъзикай хората човече! На теб веднага ще ти осребрят глобите но на нас едва ли. Не си играй с огъня.
107
3
 
11
 
! Отговори
Тим преди 2 години
А как е в Германия, например? Ваксина-безплатна, тест-платен
106
9
 
9
 
! Отговори
Тим преди 2 години
Да бе, ама бозата, която се предлага в момента, не е "ваксина", а тестов биопродукт. Който ще си ръ ч кате през няколко месеца, ако страдате от хипохондрия. На този етап и при това положение е нужно тестване на цялото население по 2-3 пъти седмично и то с нови и надеждни тестове. Безплатно. Да се спре разпространението, което предлаганата за инжектиране супа очевидно не спира никъде по сета.
105
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе Али защо беше толкова кротък гогато оня дето те вози в жипкътъ ви затвори заведенията от раз пък сега търсиш под вола теле? Нареждат ти, напеждат ти нали?
104
1
 
13
 
! Отговори
До 103 преди 2 години
То и преглед с направление ти е безплатен,но плащаш потребителска такса .