Кметът на Пловдив с апел за ваксинация към общинарите си

Той и зам.-кметовете са вече напълно ваксинирани
4 ное 2021 11:45, Анисия Иванова
34
Кметът на Пловдив с апел за ваксинация към общинарите си
Снимка: БГНЕС

Кметът на Пловдив Здравко Димитров се обърна към служителите на администрацията в Общината с призив да се ваксинират. Писмото е разпространено до всички служители на общинската и районните администрации, както и до общинските предприятия.

„Ковид – 19 се оказа по-продължително и сериозно предизвикателство, отколкото очаквахме. Пандемията остави своя отпечатък върху ежедневието ни. Единственият начин да се върнем към нормалния си начин на живот е масовата ваксинация“, се казва в обръщението на градоначалника, цитирано от БНР.

Още по темата

„Ние като общински служители е необходимо да бъдем пример за останалите и да подходим с разум. Служебните ни ангажименти ни налагат да работим и да се срещаме с много хора, което е рисково в тази динамична епидемиологична обстановка. За да пазим себе си, семействата си, колегите си и хората, с които работим, е необходимо да вземем всички превантивни мерки“, апелира кметът Здравко Димитров като добавя, че той и всички зам.-кметове на общината са вече напълно ваксинирани.

По думите му е притеснителна тенденцията, че голяма част от българското население, за които няма медицински противопоказания, отказват или отлагат да се ваксинират и допълва, че няма основание народът да се съмнява в постиженията на науката и да не следва опита на повечето европейски държави.

 


34
Още от Коронавирус
В Гърция обсъждат да мобилизират частни лекари в болниците
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да го ваксинират него няколко пьти
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И тая ли?
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На всеки 6 месеца. След 30 години ще сте се наболи 60 пъти и то само за ковид, ако не измислят и друго нещо до тогава.
22
0
 
6
 
! Отговори
Мислете преди 3 седмици
Не е важно дали го има вируса или не, дори само да се говори, че го има страха ще накара хората да искат ваксини.
21
0
 
10
 
! Отговори
общинарка преди 3 седмици
А кметчето каква ваксинка си постави? От купените, нали? И вече е много отговорен!
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Все още лекарите се ослушват да се ваксинират ,Аси правят тестове безплатни за да работят и да влизат навсякъде ,тарикати нали )
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Здравко, като виден ГЕРБер и кмет, дали не е избарал едно фалшиво сертификатче ?
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вирусът мутира, защото се сооротивлява на ваксините. Те проточват, с пълно съзнание, до възбог процеса на спиране на вируса. Спре ли се с ваксите, всичко ще се уталожи. Но филантропите си бдят над бизнеса с ваксините и гласят нови и нови. Уфси има.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всичко е ясно: че има бол ваксини, има, че болниците са препълнени, също е ясно. Само не е ясно от какво точно са болни болните в болниците, както и защо е необходимо боденето срещу ковид, след като всички данни сочат безползието на т. нар. ваксини, без да споменаваме най-лошите им последици. Определени типажи твърдят, че с ваксина се карал по-леко ковид-19 и че не се умира. Което не е ясен факт, а се кара на честна дума. Т.е. полза от набедените антиковид ваксини липсва. Само локуми внизобилие.
16
0
 
4
 
! Отговори
до 13 преди 3 седмици
То пък едни учЕни! Като знам колко публикации и научна литература съм превела - още от студентството си, та чак допреди 2-3 години, когато транслейторите отбелязаха качествен напредък - поне 7-8 учЕни съм произвела Лично, та ги знам колко струват.
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-добре е да се ваксинират ушевите, от където и да се погледне,все ползи ще има. Могат да бъдат здрави ,ако ваксината помага. Ако пък измрат ще се разтовари социалната система и ще намалее престъпността. Ако причинява стерилитет, няма да се въдят, което води пак до ниска престъпност.
14
9
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 3 седмици
До АнонименНе, умират такива като теб- антиваксъри.И заради такива като вас болниците са препълнени, а вируса мунира и продължава да се разпространява.Но...щом ти разбираш повече, с купената си диплома от ЮЗУ, добреем.
13
8
 
1
 
! Отговори
До 11 преди 3 седмици
До СрамотаКазваш, половината западен свят се отровиха с ваксини, само вие - най-умните не искате.Защото разбирате от имунология, повече от учените.Ммм..добрее, ще си го запиша.
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това изказване, гаранция, са му го написали на Здравко.Той е толкова пдт, че не може да измисли нещо толкова умно.
11
0
 
29
 
! Отговори
Срамота преди 3 седмици
Откакто е кмет-едно смислено решение,едно смислено нещо не направи за Пловдив и пловдивчани! Хората досега НЕ са се ваксоотровили,той насила ги кара!
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Срокът на експеременталките ли изтича та е това припряно бързане?
9
1
 
6
 
! Отговори
чистокръвен преди 3 седмици
До Анонимен 7Ваксаните ще падат като покосени от 5Г микровълновото лъчение.
8
2
 
14
 
! Отговори
Майна преди 3 седмици
Лонгора е бездарник.И като баскетболист бе бездарен лонгор в ЦСКА.
7
2
 
23
 
! Отговори
House M.D. преди 3 седмици
Неуважаемият другар Здравко Димитров не е градоначалник, а кмет, Анисийче. Пловдивчани, защо търпите да ви управлява хомосексуален кмет?
6
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Групичка по групичка ще ви докарат като в Израел и западна Европа. Всички ваксани и пак заключени, очакващи химерата- свобода. Днес учители, утре доктори, после общинари и така докато ви утилизират всички. Тоя с какво се е ваксал? Витамин С ли? Непрекъснато ви облъчват с измисления вирус и инжекциите, докато през задната врата се промъква инфлацията и тоталния разпад на икономиките, който ще доведе до невиждани кръвопролития. Само че тия по върховете вече държат копчето на ваксаните.