Служителите на големи компании в САЩ не е нужно да са ваксинирани

Изискването е оттеглено от американското правителство
27 яну 2022 09:36, Петя Славова
25
Служителите на големи компании в САЩ не е нужно да са ваксинирани
Снимка: БГНЕС

Американското правителство официално оттегли изискването работниците в големите компании да се ваксинират или да бъдат тествани редовно за COVID-19.

Администрацията по безопасност и здраве при работа потвърди информацията, но заяви, че продължава да насърчава работниците да се ваксинират.

Още по темата
В началото на ноември беше обявено изискването компаниите с повече от 100 служители  да заставят работниците си да бъдат ваксинирани или да се тестват редовно за COVID-19.

Разпоредбата  трябваше да влезе в сила от 4 януари и да засегне 80 милиона служители в Америка, но много щати и бизнеси оспориха разпореждането в съда и на 13 януари Върховният съд спря изпълнението му, предава БНР.

Според решението на съда Администрацията по безопасност и здраве при работа  е превишила правомощията си.

Дейвид Майкълс, епидемиолог преподавател в  университета "Джордж Вашингтон", бивш  представител  на Администрацията  по безопасност и здраве при работа, казва, че агенцията може да обмисли ново правило, което ще включва други мерки, предназначени да предотвратят разпространението на  COVID-19 на работните места, като изискване за носене на маски за лице, социална дистанция и по-добри вентилационни системи.


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоалетната чиния в Белия Дом най-накрая клекна, но това не трябва да смекчава присъдата му при Нюрнберг 2.0 за престъпления не само с/у собствения си народ, но и с/у цялото човечество.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Крайно време беше да изпълнят РЕШЕНИЕТО НА ВЪРХОВНИЯ СИ СЪД!!!А относно генната модификация със производството на шипчестия протеин на набодените, не знам какви ще са дългосрочните последици, но едва ли ще са за добро...жалко за измамените. Това беше и продължава да е ГЛОБАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ, ХОРА МИСЛЕТЕ!
15
0
 
17
 
! Отговори
Император Антивакс I преди 3 месеца
Лош ден за Бил Гейтс, Алберт Бурла и Пфайзер!
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поздравления, въпреки закъснението, истината възтържествува.
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А те вече са се наболи, и са ко правим?
12
1
 
42
 
! Отговори
аз преди 3 месеца
Зелен сертификат? Навийте го на фунийка и..... знаете какво да правите после
11
0
 
45
 
! Отговори
555 преди 3 месеца
Много медицински работници , като излязат от транса ще почнат да си скубят косите, като разберат какво са сторили.
10
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много е неприятно за умнокрасивите облоземци. Ако мерките ги сваляше Путин или Лукашенко, щяха тука да пискат заедно с лакеите от БХК каква диктатура било. Ама сега мерките ги маха просветения западен демократичен чорбаджия. И умнокрасвците замръзват блокирали със син екран пред очите и се чудят как да реагират.
9
1
 
21
 
! Отговори
Делфийският оракул преди 3 месеца
А на малките е нужно. От хора чиито лидер е дьдо Джо друго освен маллоуумщини не може да се очаква
8
1
 
36
 
! Отговори
Щерю преди 3 месеца
- Как ще извадят сега от генетичния код на ваксинираните, това което принудиха клетките им да произвеждат - шипчести протеини? Бръкнаха в гените им. Илюзия е, че няма да има някакви дългосрочни и негативни последици...
7
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не са го оттеглили, съдът ги е накарал. Фашистките закони поне някъде имат противопоставяне. Дядо Бидоня да си ходи в криптата.
6
0
 
47
 
! Отговори
На заден ход преди 3 месеца
След милиардите зорноволно препаратизирани, експериментът с безплатните тестери трябва да приключи. Чудя се само защо в самото начало на тестването щатските съдилища не излязоха с такова решение.Всъщност не се чудя - беше тест за границите на търпимост при налагане на терор.
5
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ужас, сега нашите ваксъри ще си оскубят косите. Как така? Та нали само най-умните се ваксинират. Как ще работят дирник до дирник с неваксиниран? Е не. Бързо протестна нота до Херо Мустафа. Веднага.
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, доста хора по форуми споделят, че ги дискриминират яко, дори ги уволняват понякога, щото не било в "компанийната култура" да се кара само на тест, когато всички са набоцани, но хората не се оставят и ги леюбяът по устав - съд до дупка. Хем те уволнят, хем вземаш пара от съда срещу дискриминативен работодател - хамериканската мечта.
3
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лека по лека ни подготвят за голямата новина че Коко е само един грип и ква грешка са допуснали,затова навсякъде отпускат мерките въпреки скока на заразените с омикрон..
2
2
 
43
 
! Отговори
Бай Миле преди 3 месеца
А у нас кога? Или ние сме с
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това на думи на действие сигурно е друго , сигурно има подмятания и хокате от тамошния чорбаджия