Hörmann EuropaPromotion 2017: Домът е там, където се чувстваме сигурно

Спестявате значително при покупката и осигурявате безопасност и комфорт за Вас и любимите Ви хора
Спонсорирано съдържание | Обновена: 4 авг 2017 12:08 | 10 юли 2017 10:18, Екип на Dnes.bg

Всеки, който разполага с използвана с години гаражна врата и цени своята безопасност и тази на децата или внуците си, би трябвало да се обърне към специализиран сервиз и да изиска изпитване на вратата съгласно актуалните стандарти за безопасност. Злополуките с остарели гаражни врати съвсем не са рядкост.

Производителят на врати Hörmann предоставя на разположение на своя сайт списъци за проверка, с помощта на които може да се провери безопасността на собствената гаражна врата.

Ако въз основа на тази проверка установите, че гаражната врата междувременно се е превърнала в опасност или ако просто вече не Ви харесва, тя може да бъде заменена с новата гаражна секционна врата RenoMatic 2017 на цени от 1 595 лв. с ДДС с включено задвижване и дистанционно управление и така да спестите до 30 процента в сравнение с гаражна врата Hörmann от стандартния асортимент.

Защо да изберете вратата RenoMatic 2017?

С тази врата може да сте спокойни. Тя Ви предлага характеристики като:

Изключваща автоматика: Тя спира вратата безопасно при появата на неочаквани препятствия като например дете или детска количка.

Защита срещу прищипване на пръстите: Частите на вратата са оформени така, че няма опасност от приклещване нито между отделните ламели, нито на шарнирите.

Защита от прищипване между платното и касата: страничните каси са изцяло затворени и така прищипването е невъзможно.

Механично заключване: осигурява надеждна защита срещу повдигане с лост при опит за взлом

Двустенно изолирани ламели: с дебелина 42 мм, с пълнеж от полиуретан те осигуряват високи стойности на топлоизолация и стабилен и равномерен ход на вратата.

Модерна заключваща технология: задвижването ProMatic и дистанционното управление с ексклузивен, елегантен дизайн са с  модерната радиосистема BiSecur, която Ви дава спокойствието, че никой не може да копира Вашия  радиосигнал.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


Още от