Потни визитки за успех сред жените

Производителите не коментират миризмата
26 май 2014 13:02, Александър Попов
8
Потни визитки за успех сред жените
Снимка: Reuters

Канадската рекламната агенция "Юниън" създаде индивидуализирани просмукани с пот визитни картички по поръчка на производителя на дезодоранти Axe, предназначени за работещите във фирмата мъже, съобщи в. "Дейли мейл".

Целта на странните визитки е да помагат на мъжете да зашеметяват жените, но най-вече да вдигат самочувствието на притежателите им.

Мъжете, които са получили такива визитни картички, е трябвало да носят лента за глава, докато спортуват. Потта им е извлечена от тях в лаборатория, дестилирана и след това поставена върху картичките. Дестилацията пречи потта с времето да стане вредна. За миризмата не се споменава нищо.

Идеята се основава на факта, че феромоните на козлите предизвикват незабавна овулация у козите, пише БТА.

Естествено, човешките феромони не са толкова мощни, "но най-малкото имат въздействието на намек".


8
Още по темата: потвизитки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, има нещо вярно, прочетете романът "парфюмът" има го онлайн, там се разказва именно за обаятелната сила на миризмите.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До inedкои вени точно
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следващата стъпка може да е към дестилат от урина
4
2
 
8
 
! Отговори
диалектика преди 7 години
Гледали ли сте по телевизионните програми за животни,как става "влюбването" и "харесването": Стадо от мъжкари, млади мъжкарчета и женски.Води се бой между двамата мъжкари.всички останали гледат равнодушно,или си пасат.Единия мъжкар се признава за победен и побягва.Всички тръгват след победителя.Така е и при хората,но понеже те много обичат да бъдат лъгани приятно,наричат това,"любов",а то си е просто,"сметка".Най-често срещаната любов при хората е любовта към парите а оттам и любовта на жените.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При хората незабавна овулация предизвиква високия социален статус на мъжа.Както живота на бедните не струва колкото живота на богатите и те лесно могат да се превърнат в донори на органи за богатите, така и от спермата на бедните по-трудно се забременява, от колкото от спермата на богатите.
2
4
 
18
 
! Отговори
Всички Потни, преди 7 години
Поклонете се на Станишев II *** и неговата *** Орешарски I Подмолни
1
4
 
29
 
! Отговори
ined преди 7 години
Глупости на търкалета, вените се впечатляват не от миризмата на пот, а от миризмата на пари.