Играчка, истинска, като мен. Усмихнете се!

Кукли се доближават до проблемите на децата с увреждания
21 май 2015 21:15,
7

Снимка: Facebook

Британска фирма, занимаваща се с 3D принт, предлага на своите клиенти кукли с увреждания. Някои от тях "имат" проблеми със слуха, други са с бастуни, родилни петна или на инвалидни колички.

Идеята е проста – играчките да са по-близки до реалността. Вижте ги!


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
0
 
! Отговори
ужаст преди 7 години
извратено е да се правят тези кукли
4
0
 
2
 
! Отговори
До ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Ти си ужавен човек...
3
1
 
8
 
! Отговори
до коментар 3 преди 7 години
Не се хаби, тези *** са представителна извадка от обществото ни. Долнопробни ***, които дотолкова са освирепели от бедното си ежедневие и душевност (защото са бездарници, които не са способни да постигнат нищо в жалкия си живот), че единственото им забавление е да издевателстват над по-слабите (единствения случай, в който се чувстват силни и значими). Жалко, но факт. Амин.
2
18
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Аз съм нормален българин. Бял човек и хетеросексуален. Слава Богу без увреждания.Разбирам, че много деца вече се раждат с увреждания, но това навиране в лицата ни на хора с недъзи вече ми идва в повечко.!Системата ви е извратена. Факт !
1
31
 
11
 
! Отговори
Не съм пенсия преди 7 години
Народа няма какво да яде, те с глупости ни занимават...Какъв е смисълът да показваме на малките деца недъзите на хората и от малки да ги травмираме...Недъгави винаги е имало и ще има и често е по вина на самите родители,но после трябва всички да им съчувстваме...Всеки преценява според възпитанието си как да се отнася с тези хора и няма нужда да се популяризират по този уродлив начин-като се правят играчки по тяхно подобие-хайде направете играчки гейчета и лезбийки-ненормалници!