Джуджи: Красотата на 21 век е ненормална!

Опасно е 18-годишни да получават силиконов бюст от родителите си
12 яну 2017 14:50,
35
Джуджи: Красотата на 21 век е ненормална!
Снимка: bgonair.bg

Как се промени представата за красивото и кое налага това да гоним образа на куклите Барби?

Според журналистката Деляна Маринова-Джуджи това се налага от комерсиализацията на обществото.Пред Bulgaria ON AIR тя посочи, че най-изконното човешко желание е да се харесаш и да бъдеш приет, а в съвременното общество това най-лесно става с външния вид.

"В обществото се налагат едни стандарти за красота, които са тотално безумни", коментира Джуджи в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев. "Съвсем скоро Джулия Робъртс написа: "Време е да свалим маските". Тя каза, че красотата на 21 век е ненормална. Всъщност се бяга много от същността на нещата и от вътрешната красота", допълни Деляна Маринова.

По думите й ние сами сме виновни след всяка изминала година всичко да става все по-грозно и по-изкуствено.

"Абсолютно е опасно, защото сме свидетели на това 18-годишни момичета да получават като подарък от родителите си за абитуриентския бал уголемяване на бюста", коментира Джуджи.

Тя допълни, че преекспонирането на изкуствената, измислената, пластмасовата красота крие рискове за здравето.

"Хората до такава степен са изгубили моралните си ценности, толкова не се харесват вътрешно, че прибягват до всички тези външни манипулации, за да може поне малко да се почувстват по-добре", заключи журналистката пред Bulgaria ON AIR.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като прочетох Джуджи помислих, че пише нещо за Путин :)
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не друг, поне за Ален Делон не можете да кажете, че не е имал избор и че не е имал вкус за женска красота. Влезте в сайт за него, вижте как изглеждат най-важните жени в живота му и преценете .Съжалявам, но е истина: от по-силен дразнител имат нужда по-малко потентните.
22
3
 
4
 
! Отговори
аман от тая преди 7 години
Тая фъфлеща досадна Грух Грух - Джуджи дето и капят лигитеот зурлето като говори и тук ли почнаха да ни я пробутват и натрапват .
21
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочетох много лични нападки срещу жената, изказала мнението си. Така реагират гузните. Който има мисъл по същество, ще напише аргументи. Всеки хирург знае, че нерви се режат, но чувствителност почти те се възстановява. Искате безчувствена барби ли?Аз имам срязване на друго място /поради травма/, знам какво пиша.
20
1
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
В друго предаване се мъчеше да пее,сега това ...
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко мислят родителите, виждаме по много други признаци: премени за абитуриентски балове, предоставяне на скъпи коли за гонки, незабелязване на наркозависимост , пиянство и на момичета, и на момчета....
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото и да се напъвате да я обиждате, въпросната Джиджи е абсолютно права. Да си натъпчеш детето с пластмаса е простотия , модерна простотия. И то ще отмине, но не като ланския сняг, а ще има последици за организма на момичето. Модерни са и голите кръстове, и скубаните вежди на мъжете, и много други увреждания. Мъжете да се пробват да си напълнят оная работа със силикон, осолено тези, които плачат , че им бил тънък, да ги видим каква песен ще запеят.А гърдите, както ушите, растат цял живот.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родителите мислят, че без силиконов бюст детето им не е красиво, затова подаряват бюст. За останалото са слепи. Или безсилни, защото парите не са достатъчни.
16
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 7 години
До БобоТи сигурно си изписан, а?!
15
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и ко да сме дебели като нея ли? като си дебел и те мързи да ходиш на фитнес... по-добре си мълчи!
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей тая булка,не мога да разбера каква го играе в Цирка?!
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bog da prosti v graschnov lora vidimlieva pristelkata na djujki kojato ne davasche nikoi da vlusa pri nolnia vlado nama li rasledvane ne e samo ot slkohola i mutresi kon4inata taka kasva6e baschta komunista marin gradchnov djudka kskvo schte kajesch
12
20
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Надя, Николова, напълно си права, бейби! Човек който е грозен отвътре, е грозен и в личице- доказателствео е тази на снимката!Друг е въпроса, че е толкова комплексирана от килцата си и е замязала на торба с екстременти тази, че даже не се усеща колко е жалка в очите на хората!Свинетка Павлова да я покани на партия бридж викам!
11
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Надя, и как е възможно младите да са грозни отвътре, грозни отвън?
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората инвестират във външната си красота и стават първи дами - инвестицията е оправдана; инвестицията на останалите е неоправдана, което я прави опасна, защото е претенциозна. Аз това разбрах.
9
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистка?! Като те дават малко по телевизията заедно с приятелката ти водеща и автоматично вече ставаш журналистка...браво!
8
21
 
15
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
А ти си дебела и грозна
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сина на Джуджи е много възпитано и хубаво момче.Добре се е справила като майка!
6
6
 
37
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Ценностите на младите са да имат скъпи играчки.Нямат нито възпитание,нито добри обноски,нито нищо.Вината е във вечно оправдаващите се със своята заетост родители,които не прекарват достатъчно време с тях и не знаят какво се случва с тях.Те мислят,че могат да купят обичта и доверието им със скъпи подаръци.А щом си грозен отвътре,ти си грозен и отвън.
5
10
 
17
 
! Отговори
Конь преди 7 години
100 кила красотъ