Всички имахме такива вещи през 80-те и 90-те! Помните ли?

Носталгия към игрите, дългите летни вечери, детския смях
15 май 2017 08:30, Илияна Николова
9
Всички имахме такива вещи през 80-те и 90-те! Помните ли?
Снимка: Pinterest

Детството – едни от най-хубавите ни години, за които понякога си спомняме с носталгия.

Носталгия към игрите, дългите летни вечери, детския смях. В социалните мрежи често попадаме на архивни снимки от детството на различни хора.

Всъщност това са онези, които сме направили неотдавна на намерена играчка или принадлежност от 80-те и 90-те години, години на нашето детство. Сред тях са колекцията от салфетки, картинките от дъвки, стикери с любимите ни анимационни герои и други. 

Днес искаме да споделим с вас няколко снимки, които ще ви върнат назад във времето.
 
Спомнете си какви бяхте като деца, как се забавлявахте и не забравяйте понякога да събуждате детето в себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше игри на ръбчета, с капачки от бира - когато нямаше топчета от стъклените. Разменки на картинки от турбо дъвки. имаше и паткала бяха направо уникални. Прашки, а след това имаше и бой след някой и счупен джам. По цял ден на вън игри и детска глъчка, а родителите не бяха притеснени какво става с детето им. Всичко беше спокойно.Добри времена бяха.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пред нашия блок се събират поне 20 деца. И знаят да играят.
6
0
 
23
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 2Какви играчки си предвал от поколение на поколениеГлупостиИстината е че тогава и играчни не ни трябвахаЗнаехме да играем.Днес това е мисия невъзможна.Аз не съм виждал 15 деца на куп пт години2,3 макс 4 .На какво да играятФутбол нар.топка ура мижанка На нищо освен Белот.Имахме малко и знаехме как да го използваме
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една окъсана топка и по два камъка за врата , това ни бе достатъчно . Или едно колело и чакахме на опашка да направим едно кръгче .
4
11
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Аз имах iphone 7 и плейстейшън 4.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от показаните неща имах уолкмен, който ми беше закупен от тогавашната ФРГ през 80-те.Иначе любимите ми предмети бяха ножка ,колело и топка.Ваканциите ми бяха на село .Не обичах куклите.И до сега не ги обичам ,както всички розови или сини неестествени играчки.Жена съм и имам три деца.
2
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, спомням си безкрайното нямане и предаването на едни играчни от поколение на поколение.. Какво му беше хубавото да сме всички еднакво бедни и нещастни? Разбира се, имаше и такива, които богатееха и разполагаха с 'империалистически' разкош. Сега поне магазините са пълни и който има желание ще намери и начин да зарадва любимите си хора. Докато тогава родителите само повтаряха в своето безсилие: НЯМА!!!
1
1
 
32
 
! Отговори
хм...... преди 6 години
Неангажиращото време пълно със свобода, смях и щуротии .Кой в даден момент не се връща към него с тъга , с носталгия ? Спомените за игрите и филиите с лютеница са тези , които поддържат духа на човек до старини.Всички имаме мили , скъпи моменти от детството.Да си останем малко деца до край.