Търси се: Купонджия, на щат. Ще работи 37 часа седмично!

Фирма търси да си наеме купонджия, ще му плаща 21 000 лири
23 авг 2017 16:30, Боряна Павлова
4
Търси се: Купонджия, на щат. Ще работи 37 часа седмично!
Снимка: Pixabay

Компания от Брайтън търси да назначи на щат купонджия, който ще получава годишна заплата от 21 хиляди британски лири и ще посещава най-горещите партита на планетата, пише в. "Метро".

Щастливецът ще бъде командирован в Лас Вегас и ще се впусне в шумни забавления в басейна, ще присъства на състезания с хъскита в Исландия, като ще следи и за северни сияния, ще тества джин в Брайтън и ще купонясва из улиците на Ню Орлиънс по време на празниците за Марди гра.

И за всичко това одобреният кандидат ще получава добри пари от работодателя - фирмата HenHeaven, пише БТА. Тя е специализирана в организирането на момински партита и се стреми да ги направи колкото се може по-увлекателни. Компанията си търси видео блогър, който да се присъедини към екипа, излъчващ забавите си в Youtube.

Работната седмица на професионалния купонджия ще бъде от 37,5 часа седмично. Кандидатът трябва да се чувства в свои води пред камерата и да дава своя принос партита да стават по-атрактивни за потенциалните клиенти на фирмата.

Кандидатите за сладката професия трябва да изпратят на работодателя 2-минутно видео, в което да докажат, че са най-добрият избор за обявения щат.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доколкото разбирам от подТекста, ще трябва да забавлява и загорели дамички...
3
3
 
11
 
! Отговори
Манаф Ибрахим преди 3 години
Колко санта патлак изискват?
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пффф за мизерни 21К паунда не моат ме мръдна от дивана, татко раза и великолепният век!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Aз съм много подходящ