Признаци, че имате депресия, без да си давате сметка

Задължително обърнете внимание на тези симптоми
Обновена: 31 май 2018 19:25 | 31 май 2018 18:30,
3
Признаци, че имате депресия, без да си давате сметка
Източник: pexels.com

Мнозина считат, че депресията е „чумата на 21-и век“. Според данните на проучвания това е медицинско състояние, което трябва да бъде лекувано като всяко друго заболяване.

Първата и най-важна стъпка към разрешаване на проблема е да го разпознаете. Има някои признаци, които недвусмислено могат да ви насочат и да ви помогнат да идентифицирате състоянието.

1. Чувствате се изморени

Тогава липсата на енергия продължава дни наред, без да има някаква промяна в ежедневието ви. Чувствате се уморени още със ставането от леглото.

2. Чувствате се безполезни

Може да се появи усещането, че сте безполезни, което дори да породи и мисли за самоубийство. В подобни моменти е възможно дори да не изпитвате страх от смъртта, тъй като не виждате смисъл в живота.

3. Проблеми с концентрацията на паметта

Започвате да забравяте важните неща, затруднявате се дори да си спомните име или телефонен номер. Слушането на някого или четенето на книга се превръща в истинско предизвикателство, защото не можете да се съсредоточите.

Кои са останалите признаци на депресия четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е братовчеде те са искали да обидят или осмеят някого предполагам но се питам кои стар злодеи им дава повод честно казано по умник ми главния сержант охрана
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми някои ко са пили три четри бири може да си мислят за казармата то пък една казарма загуба на време честно казано колкото до тоя каракачанов дето иска да я връща ще осигори пари *** друг път

Спонсорирани публикации