Забравете за тези въпроси на първата среща

Мъжете не обичат да ги разпитвате много още в началото
25 авг 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
17
Забравете за тези въпроси на първата среща
Снимка: Pixabay

Любопитството не винаги е лошо нещо, особено ако не познавате човека срещу вас. Първата среща може да бъде доста неловка, ако вие си мълчите, но пък може и да го отблъсне, ако го засипвате с определен тип въпроси.

 
Имайте предвид, че той си вади изводи не само по отговорите ви, но и по нещата, които го питате. А мъжете мразят да им бъдат задавани следните въпроси:
 
Какво мислиш за брака?
 
Ако го „застреляте“ с такъв въпрос на първата среща, може да го изплашите. Ще реши, че сте на лов за съпруг и не се изненадвайте, ако не ви се обади повече, Въпросът е важен, но не е за първа среща.
 
С кого си пишеш?
 
Да, би било доста грубо, ако той си пише постоянно по телефона. Но е по-правилно ако коментирате факта, че го прави, докато е на среща с вас, а не да го питате с кого си общува. Този въпрос е доста личен и едва ли ще ви отговори искрено.
 
Вашите дали ще ме харесат?
 
Отново ще прозвучите като жена на лов за съпруг. Запознаването със семейството е етап, който едва ли ще се случи в следващите 10-15 срещи и е нелепо да го задавате в началото, освен ако не искате умишлено да го изплашите.
 
Какво още мразят мъжете на първа среща четете в Tialoto.bg

17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Нова софиянка преди 1 година
Ми ко дъ питъм мъ, како?
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Попаднеш ли на добър манипулатор било то мъж или жена спасение няма. Така ще те изработи, че докато се усетиш ще е много късно...
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умните жени не питат, оставят го да говори и само насочват разговора.
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В днешно време жените искат да излизат само с програмисти или по-успешни бизнесмени и да не им се налага да питата за парите щото да знаят ,че ги има.
8
0
 
10
 
! Отговори
аманоттъпиписаници преди 1 година
Това не питай, онова не питай, ми тез мъже много плашливи бе...ай сиктир. Да не са госпожици, че да им треперя?!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моето впечатление е, че повечето хора въобще не могат да водят разговор, различен от собствения им бит.
6
3
 
3
 
! Отговори
....... преди 1 година
izob6to ne me 4aka purva sre6ta . taka 4e i vuprosite sa izli6ni
5
5
 
6
 
! Отговори
Материализъм преди 1 година
Ако има пари за нея остава с него и му позволява да я обича и люби. Ако ли няма никога няма да се видят повече. Навремето жените харесваха мъжа по големината на копчелъка. Сега според джоба. За нова после браковете са кратки. При фалит на мъжа му показват врата и куфарчето.
4
0
 
8
 
! Отговори
Екипе на Тялото.бг, преди 1 година
Ти какво ще посъветваш жените да питат на първата среща?Като си започнал да съветваш, няма ли да кажеш и на мъжете, те пък какво не бива да питат на първа среща?Ами джендърите?
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че кой задава такива въпроси на първа среща?
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво мисля за брака не ме е питала никоя досега! Колко пари изкарвам - не, но къде живея, сам ли, какво работя, каква кола карам питат, а то не е много по-различно. Пак въпроси свързани с това, какво ще могат да си позволят, ако останат с теб. Общо взето на нея и е позволено да пита каквото предцени, а той е там да отговаря. Абе, да не интервюирате за работа? Какво значение има, ако търсите някой да свърши работа за вечерта?!
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко изкарваш?...