Прелетя ли НЛО над Франция?

Странни светлини бяха заснети в няколко града
Обновена: 15 ное 2021 18:50 | 15 ное 2021 18:50, Нели Христова
58
Прелетя ли НЛО над Франция?
Снимка: YouTube

Над южната част на Франция бе наблюдаван много странен светещ обект, стреснал жителите на редица градове. НЛО бе видяно от хора в Монпелие, Курнонтерал, Павала-ле-Фло, Сет, Нарбон, Перпинян и дори в Андора.

Обектът, заснет на 9 ноември, има правоъгълна форма, а по време на полета си се завърта няколко пъти около оста си. След известно време той изчезва рязко.

Метеоролозите от местната служба Météo Gard-Hérault нямат обяснение на явлението, но са шеговито настроени. Френската армия не е коментирала кадрите, наводнили социалните мрежи.

Обектът е забелязан на 9 ноември, а на някои места са видени 3 НЛО-та, пишат от Dir.bg

Мнозина от французите пишат в социалните мрежи, че за видяното е отговорна извънземна раса.

Възможни са редица обяснения. Много е вероятно кадрите да показват тестването на рояк от малки дронове, които се контролират от изкуствен интелект. Военните на САЩ, Великобритания, Русия, Китай, Франция и дори Турция разработват подобна технология.

Възможно е и обектът да е нов тип боен дрон с по-големи размери. Друго по-малко вероятно обяснение е видяното да е лазер.

Фактът, че НЛО-то се преобръща координирано три пъти около оста си, преди да изчезне рязко прави невъзможно това да е самолет, ракета или балон.

Сателит може да се завърти около оста си, но това не би могло да се види с просто око, коментират астрономи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
La France преди 2 години
Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрон с led
37
1
 
5
 
! Отговори
преди 2 години
Идват за ваксинираните да ги обират да бачкат на някаква *** работа на някоя запрашена планета. А ние неваксинираните да си харчим оборота от това дето са ни избачкали и да хващаме тен на някой тропически остров...
36
9
 
3
 
! Отговори
Haha преди 2 години
Идват за антиваксърите, в него е оная с косата, носи чипове, клонинги и дилдота да ги такова. Следващата спирка била българия, така че приготвяйте вазелина неуките :)
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирана светулка.. светнал е нещо чипа...
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Радев дрона Е...търси спалнята на Бо.ката..ам в мъглата се е объркал на баира..
33
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е оръжието което се разработваше по времето на СССР. Но след като Горбачов заигра по свир.ката на Рейгън го замрази. Сега путин е възстановил разроботката и го пробва да види дали радарите на западналите ще го засекат. Но по всичко изглежда че радарите на военните не го отбелезват. Значи може спакойно да си ги бъзика както си иска За това оръжие се изработваха части във воените заводи в БГ. Но след като ни докараха демоникрацията спряха с производството.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ангелите са това. Същите такива светли същества са заснети с апаратура на руснаците на Луната. Понеже сме побеснели, висшите същества се грижат да не гръмнем планетата.
31
3
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ МОНТИРА ! ТЪЙ, ЧЕ НЕ МЯРВАМ НА НИЩО! И ДА ИМА ИЗВЪНЗЕМНИ КОРАБИ ТЕ НЯМА ДА СВЕТЯТ ТОЛКОВА СИЛНО, ЗАЩОТО ТОВА Е ПРАХОСВАНЕ НА ЕНЕРГИЯ
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами няма да се учудя ако светът се управлява от тия "извънземни" наречени извънземни само за отвличане на вниманието, а те през цялото време си живеят на Земята и са от нашата планета, а не от космоса. Просто по-развита цивилизация, паралелна на нашата, живееша тук. Дърпат конците зад кулисите. Сателитите на Мъск, които можеха да се наблюдават миналата година също изглеждаха като НЛО, но медиите казаха, че това били сателитите на Мъск. Съвпадна със спирането на самолетите миналата година.
29
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом свети не е нло. Ако беше дрон нямаше да свети така ярко най вероятно е китайски фенер.
28
0
 
10
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Интересно, имаше предаване по Хистори с Военни Летци от Сащ, които твърдяха, че още 1974 год. е имало среща с подобно Нло, което приличало точно на огромен бонбон Тик- Так. Движило се подобно на това. Рязко ускорявало и сменяло посока. На такова ускорение не може да издържи нито един човек. Чак сега го разсекретили.
27
1
 
1
 
! Отговори
преди 2 години
Бегай с тоя фас бе хахХ
26
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това със сигурност е дрон - и летежа, и стойката му са като на дрон! Като любител на дроновете (имам 7 различни), мога да ви го кажа с пълна убеденост че не е никакво НЛО
25
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да е Циркон или Кинжал
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз знам, че има НЛО и извънземни от 100 години.....................нищо ново в тая статия!!!
23
3
 
3
 
! Отговори
ууу преди 2 години
Дошло е да види дали Макарона се справя с инструкциите им за ваксиниране.
22
4
 
5
 
! Отговори
физик преди 2 години
Има няколко вида извънземни............едни помагат на Русия, други на САЩ, трети - на Китай!! Откъде мислите, за толкова кратко време така бързо се развиха технологиите???!!!!
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ясно, търсят неваксинирани
20
4
 
3
 
! Отговори
физик преди 2 години
Има няколко вида извънземни............едни помагат на Русия, други на САЩ, трети - на Китай!! Откъде мислите, за толкова кратко време така бързо се разбиха технологиите???!!!!

Спонсорирани публикации