Надя и Иван Тишев - пометени от любов

Звездите от Deep Zone и "Революция Z" признаха за връзката си
Обновена: 20 мар 2014 14:29 | 19 мар 2014 11:22, Александър Попов
13
Надя и Иван Тишев - пометени от любов
Снимка: сп. Story

Вокалистката на Deep Zone Надя и Иван Тишев от "Революция Z" за първи път признаха за връзката си, въпреки че са заедно няколко месеца, обичат се и не се крият.

Надя и Иван се запознали на Българската Коледа в края на 2012 година, когато се озовали в една и съща съблекалня в Народния театър. Той засвирил на китарата си любимо парче на любима група, не особено популярна. В този момент от другия край на стаята Надя го запяла и го впечатлила.

"Прибрах се вкъщи и веднага й пратих покана за приятелство във Facebook, но тя имаше твърде много покани и нямаше как да ме приеме, затова й писах във фен страницата. Тя ми отговори след 20 минути и започнахме да си пишем всеки ден", разказва за началото Иван пред сп. Story.

По това време той тъкмо приключвал 3-годишна връзка.

"Бях много объркан. Не знаех какво искам. Беше ме страх, защото не ми изглеждаше сериозна. Мислех, че само иска да си играе с мен, а дотогава бях много доверчив и наивен“, откровен е музикантът. 

Въпреки тръпката те спрели да си пишат заради разминаване на един купон и няколко месеца чувствата се спотаили. За да избухнат отново след среща в столичен клуб и невинно кавалерство от страна на Иван - закарал я до дома й, изгасил фаровете и започнали да си говорят. От среднощ до 10 сутринта, а приказките завършили и с първата целувка.

Ден по-късно след един дъждовен следобед Надя го поканила на гости. Той занесъл наргиле, тя пък отворила бутилка вино. Останал през нощта и оттам нататък просто заживели заедно. Нямало въпроси и очаквани отговори.

"В началото не можех да я разбера, защото тя е много силен характер и опитвах различни подходи – имаше моменти, в които я дразнех. Защото за жена тя е доста нахакана и това не е женствено. Не даваше вид на много сериозна. Аз пък се пазех, не исках никакви връзки и станах недоверчив през последната година. Но човек пораства“, разказва Иван.

"Аз съм доста свободолюбива, имала съм сериозни връзки. Била съм щастлива, била съм нещастна, била съм предавана. Човек като премине през тези неща, знае как да постъпи в дадена ситуация. На мен още в началото ми беше симпатичен. Бях му хвърлила лисичи поглед, без той да види, де. После започнахме да си пишем, но нещо стана и спряхме. Но във всеки момент, в който съм си писала с него е било, защото наистина ми е било интересно какво прави. Не ми е бил безразличен. Но и не ми е бил толкова интересен, колкото ми е в момента. Да, външност, външност, но не всичко опира до външност“, включва се и Надя.

Иван най-много се вбесява, когато помежду им застане възрастовата разлика, защото той е на 20, тя на 25.

"По някакъв начин се опитва да ми натяква, че съм малък. Не директно, а с поведението си. В същото време това ме спечели донякъде, защото Надя е много по-различна от момичетата по калъп", категоричен е Тишев.

Двамата музиканти не се притесняват и от това, че връзката им ще стане публична, защото си дават пълна свобода.

"Всеки намира щастието и със сигурност щастието не е в това да си показен и да се правиш на шут в медиите. Ние не искаме да изглеждаме така, да влизаме в българския стереотип. Ние нямаме нужда от това", разпалено обяснява Надя, а Иван предпочита да заяви категорично, че са заедно, вместо да чете лъжи и измислици за хармоничната си връзка.


13
Още по темата: НадяDeep ZoneИван Тишев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
Борислав-Ерген 38г преди 6 години
Гледаш ги тези от снимката ( умни-с житейски опит като мен)и се питаш-кой първи от тях ще забие нож в гърба на ближния-мисля съм разисквал темата относно съвместното съжителство и брак като идеята да се свържат двама заедно само защото се харесват е именно за да могат после да се предадат(с най близкия е супер сладко-доказано в времето).По принцип тук залагам на Момата да пусне по пързалката малкия с черната обичка(ляво ухо).Толкова ми е смешна тяхната любов че ме кара яко да ги иронизирам!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
Хои преди 6 години
Надя и Иван и брат му на Надя и на Иван брат й
8
0
 
7
 
! Отговори
доволен преди 6 години
Млади, красиви и талантливи. Да са живи и здрви!
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просълзих се
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той изглежда като нейният по-малък брат до нея. Изобщо не си подхождат визуално.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кои са тия смешници сега?
4
3
 
35
 
! Отговори
от мен преди 6 години
"По това време той тъкмо приключвал 3-годишна връзка. "
той е на 20 !? - Ще припадна просто .....
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се харесват да се вземат....но от снимката за мен тези двамата са със "сменени" роли
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са двама щастливци. Лошо ли е?
1
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
к'ви са тея