Пускат еднодневни билети за Spirit-а от 10 април

150 лева ще струва шоуто на Роби Уилямс
24 мар 2015 09:31, Александър Попов
4
Пускат еднодневни билети за Spirit-а от 10 април
Снимка: Reuters, архив

След 10 април феновете ще могат да закупят еднодневни билети за предстоящия фестивал Spirit of Burgas, съобщиха организаторите. До тази дата цената на двата фестивални дни ще бъде 150 лева.

След като бе обявено първото гостуване у нас на Роби Уилямс бе отбелязан рекорден интерес към неговото шоу на 7 август. Той ще бъде на сцената два часа и ще изпълни най-големите си хитове.

Въпреки това до организаторите и до община Бургас достигнаха множество молби от фенове на фестивала да бъдат пуснати и еднодневни билети за Spirit-а.

Цената от 150 лева, която дава достъп за двата фестивални дни, за всички сцени и артисти, които тепърва ще бъдат обявявани ще остане до 10 април. След тази дата в продажба ще бъдат пуснати еднодневните, като цената само на 7 август, когато на сцената ще бъде Роби, е 150 лева.

За желаещите да бъдат само на втория ден ще им струва 60 лева. Пълният фестивален билет пък ще се харчи за 180 лева.

Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg в цялата страна, в билетния център на НДК, а всички каси могат да се видят на официалната страница на фестивала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Роби УилямсSpirit of Burgas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Exit Fest Motorhead,Prodigy,Faithless and many many more както е опоменато в сайта им за 116 лева..
2
0
 
5
 
! Отговори
ICo преди 9 години
Екзит - 6 дни, два фестивала, две държави = 116 лв. За лайнъп даже няма да отварям дума. Електрик касъл, Румъния 5 дни, по добри изълнители, от всички спирити взети заедно = 120 лв. Спирит - 1 ден = 150 лв... ами... ГРЪМНЕТЕ СЕ!
1
0
 
4
 
! Отговори
FSB преди 9 години
малко са се поувлекли с цените...