Изненади и неизпълнявани композиции от Glenn Miller Orchestra

Концертът е на 22 март в София
17 мар 2017 15:55, Александър Попов
0
Изненади и неизпълнявани композиции от Glenn Miller Orchestra
Вил Салдън. Снимка: Арт БГ

Цели 20 нови композиции ще представи популярният Glenn Miller Orchestra пред българската публика по време на концерта си в София на 22 март, в зала 1 на НДК.

Бенд лидерът Вил Салдън обещава още множество вълнуващи изненади, които са подготвени специално за софийските фенове на джаза и на творчеството на великия американски композитор.

Още по темата

Glenn Miller Orchestra, който ще гостува у нас с новата си програма "It’s Glen Miller Time" по покана на Продуцентска компания АРТ БГ, ще излезе в пълния си състав, включващ богата гама от инструменти - 4 тромпета, 4 тромбона, 5 саксофона, барабани и пиано.

Освен това, родната публика ще може да се наслади на вълнуващите вокални изпълнения на първокласни изпълнители, подвизаващи се под името Moonlight Serenaders, които ще пресъздадат неостаряващите химни на иконата на световната джаз сцена Глен Милър.

Разбира се, програмата, с която Glenn Miller Orchestra, ще зарадва българската публика ще включва и всичко най-любимо и добре познато от неостаряващото музикално наследство на Глен Милър като Moonlight Serenade, In The Mood, Chatanooga Choo Choo, Pensylvania 6-5000, American Patrol и други.

Освен напълно точни изпълнения на оригиналните композиции на големия американски композитор, музикантите от Оркестъра на Глен Милър ще допълнят усещането за автентично преживяване и с оригиналните си костюми и музикален реквизит от епохата на джаза и суинга.

Билети за концерта на Глен Милър, на цени от 50 до 100 лева, се продават онлайн и в мрежата на Eventim.


0
Още по темата: Glenn Miller Orchestra
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари