Елвис се съблече пред НДК

Цецо Елвиса и Дидо твърдят, че видеото им е първото в страната, което струва едва 1 лев и това е най-нискобюджетната продукция, правена в България
9 ное 2005 15:32,
Елвис се съблече пред НДК
Цецо и Дио "вилнеят" в "Кабината" в компанията на мистериозната Анета Снимка: Личен архив
Цецо Елвиса и Дидо от Дийпзоун се съблякоха в “Кабината“ пред НДК. Двамата направиха това, за да снимат последния си клип към новото им парче, което е ремикс на популярното от лятото „Това е хит“.

Без никаква режисьорска намеса или видео монтаж двамата приятели заснели нискобюджетната продукция , като смятат да й направят премиера тази неделя вечерта в самото предаване „Кабината“, по Би Ти Ви.

Цецо Елвиса и Дидо твърдят, че видеото им е първото в страната, което струва едва 1 лев и това е най-нискобюджетната продукция правена в България, а защо не и по целия свят.

Наблюдателния екип на Dnes.bg откри, че това е невъзможно, тъй като срещу сумата от един лев камерите на „Кабината“ заснемат точно една минута, следователно няма как с един лев да бъде заснет клип с дължина около 3-4 минути.

"Да, наложи се да подкупим хората от екипа на "Кабината". Договорихме се да ни пуснат 3 минути. Другият вариант беше да дадем 3 пъти по 1 лев, но ни се видя прекалено скъпо вече", пошегува се Дидо пред репортер на Dnes.bg.

Специално за медията той издаде, че в клипа участва и сексапилна мацка от клубните среди на име Анета, чието лице ще можете да видите на премиерата на видеото.

"Не напоследно място заслуга има и старият двукасетъчен касетофон на Цецо Елвиса. Гетобластера е много важен за нас", добавиха от щаба на Дийп Зоун. 


Спонсорирано съдържание