Хакери продават откраднати файлове за 11/9! Предлагат ги на Русия, терористи...

Искат подкуп от застрахователни компании, за да не ги извадят на бял свят
2 яну 2019 16:07, Нели Христова
125
Хакери продават откраднати файлове за 11/9! Предлагат ги на Русия, терористи...
Снимка: Pixabay

“Ще надминем дори "Панамските досиета“! По този начин група хакери се заканват да покажат на бял свят купища документи свързани с атентата от 11 септември. Но преди това... искат откуп.

Какво има в откраднатите файлове, организацията Dark Overlord така и не казва, но твърди, че в тях ще се намери "истината за случилото се“.  А кой би знаел повече за това от застрахователните компании?

Близо 18 хил. документи са притежание на групата. В тях се споменават имената на Hiscox Syndicates, Lloyds of London и Silverstein Properties, всички до една – застрахователни компании. А една част от тях се оказват и информация на ФБР, ЦРУ и Департаментът на отбраната на САЩ.

От застрахователните компании, хакерите искат подкуп, за да не издадат тайните им. А ако не го получат, до края на деня се очаква да публикуват първия ключ с който всеки да може да отвори определен пакет от информация. За да докажат, че са автентични, хакерите публикуват малка част от тях в дарк уеб форума KickAss.

Освен заплаха към компаниите, хакерите отправят такава и към всеки, чието име присъства в тези 18 хил. файла.

Останалите документи, откраднати от компютрите на ЦРУ и ФБР, от Dark Overlord са склонни да продадат.

За крупна сума пари, изпратена в биткойни, хакерите подканват терористични организации, Китай и Русия да наддават за ценните данни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
3
 
! Отговори
До Футуролог преди 5 години
През няколко етажа са били сложени взривни устройства ,а на това има доста свидетели.Случая е контролиран взрив и това е пределно ясно за всеки който се занимава с това.Самите сгради дори са били направени ,за да удържат на удар от самолет.
87
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава на Из(c)paeл!
86
1
 
3
 
! Отговори
Ухх преди 5 години
Някой се е родил в тъмния нет. Дано да са си носили маски и да са си гоуствали айпито. Ама гоустване няма да работи. Пак ще те тракнат. И всички знаем че 9/11 е вътрешна работа извършена от Америка. Всичко е заслепяване на стадото овце сочейки с пръст Осама Бин Ладен. Ама как така Ладен е най издирвания и търсещ човек на планетата и американска журналистка да го интервюира в собственото му скривалище? Нещо ми намирисва на заблуда на хората и офете в обществото.
85
0
 
3
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
Спомням си, че докато гледахме кадрите по телевизията на 11.09.2001 и говориха, че е терористичен акт, ми мина през ума, че може да е пуснат и отровен газ. Искаше ми се да се обадя на моя роднина да му кажа да се пази, но нямаше как. По-късно той разказваше как при срутването на кулите към тях по улицата се е насочила лавина от прах (даже тогава не са знаели какво идва към тях) и в последния момент са се скрили в някакъв вход и са успели да затворят вратата.
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Футуролог - да де ама няма регистрирани такива земетръсни вълни?
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И по върховете имало,ало измамници,цруто,анунса,коза носра,вати-кана, якудза,и др.
82
0
 
2
 
! Отговори
Япончик преди 5 години
Вашингтонската лудница
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Краварска, шльока-вица
80
0
 
2
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
До БългаринАко въобще забеляза, аз не влезнах в теориите на конспирацията. Само обясних абсурдността на ТВОЯТА теория. Явно това те чопли и като нямаш какво да кажеш, ми приписва неща, които не съм казал.
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На никого,не са му притрябвали фай-лове,Света знае за случката.Един вид телефонни измамници,да изкярат по най нагъл начин пари за охолен живот Иху иха ела Тинке на хорото
78
1
 
1
 
! Отговори
80% д....и преди 5 години
На доста другари пиенето им е дошло множко през тези дни.
77
0
 
4
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
До футурологМързи ме да пиша очевидното. Затова ще съм кратък. Естествено, че при взрив ще има ударна вълна. Но при 8 по скалата на Рихтер ще изпопадат и съседните сгради. Хората, който снимат - също. Всичко на записите ще се тресе и люлее. Няма как такъв трус да не бъде на широка територия. Поне не пишете очевидни глупости.
76
1
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Русия и Китай едва ли ще са заинтригувани от тези разкрития,там много добре знаят какво се е случило.Впрочем и всички служби го знаят.В неведение е само раята,била тя американска или която и да е друга.Ако тя разбере как я баламосват би било проблем,донякъде.
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе ? Някой ще наддава ?2 Хе ,хе ! Всички разбраха ,че ФАЩ ,САМИ СИ ГИ ВЗРИВИХА . Нещо като,, Тонкинският залив,,.
74
1
 
2
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
На 11.09.2001, не знам защо, не бяхме пуснали телевизора. Звънна телефона в коридора. Тогава нямаше фейс, Интернет нямахме, даже нямахме мобилни телефони. Майка ми отиде да вдигне и влетя в стаята да пусне телевизора. Току що се беше обадил моя роднина да каже, че е жив и здрав. А ние още нищо не знаехме. И тогава почнахме да гледаме целия ужас, който предава ха от Ню Йорк.
73
0
 
5
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
До БългаринИмаш ли представа при 8 по скалата на Рихтер как ще изглеждат кадрите от камерата на снимащите?! Това земетресение само кулите ли тресе, бе мозък?!
72
2
 
5
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
До БългаринКво земетресение, бе психолабилен! Гледай кадрите от срутването на кулите - къде виждаш такова?! Мой роднина работеше на 600 метра от кулите тогава. Всичко му се случи пред очите! И дума не е споменал за земетресение! Тичай при дежурния психиатър!
71
2
 
3
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
До БългаринКазвал съм го и преди - отчайващо неостри сте троловете. Не виждам смисъл да споря с пациенти на Карлуково. Дано психодиспансерът ви да не е във форма на Пентагон - да не ви нацелят погрешка.
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато някой тръгне да вади кирливите ризи на правителството на САЩ, НАТО-вските *** веднага го обръщат на дива конспиративна теория.Иначе когато ЦРУ и МИ5 калят Русия с някакви изсмукани от пръстите историй, за които няма нито мотив, нито доказателства, това е чиста монета истина.Единственият проблем е че Янките са тези които биват хващани в лъжи постоянно. То не бяха Бей на Прасетата, предтекста за войната във Виетнам, ОМУ на Садам, обвинянията за Руско клане в Алепо и т.н. и т.н.
69
1
 
6
 
! Отговори
Рок енд рол преди 5 години
"Удар с 1000 километра в час и бомбата-гориво взрив са предизвикали земетръс поне от 8-*** степен по рихтер"... Сериозно!!!??? Колко по скалата на Рихтер би трябвало тогава да предизвикат двете атомни бомби през 1945 година в земетръсна Япония?